NOSI GA U TORBI, NAUČILA GA I KAKO DA OBAVLJA NUŽDU: Od njenog ljubimca svi ZAZIRU, a ona je OPSEDNUTA njim (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada promoli glavu iz torbe, svi se uplaše.

NOSI GA U TORBI, NAUČILA GA I KAKO DA OBAVLJA NUŽDU: Od njenog ljubimca svi ZAZIRU, a ona je OPSEDNUTA njim (VIDEO)

Foto: TikTok/abby_nyc_

Amerikanka Ebi Žardin iz Njujorka ima neobičnog kućnog ljubimca - goluba po imenu Pidža. Ova 26-godišnjakinja udomila je goluba prošle godine i od tada ga vodi sa sobom gotovo svuda.

Golub u torbici

Ebi ističe da je njen ljubimac vrlo društven i opušten, te da ga često nosi sa sobom u torbici, čak i kad ide na večeru s prijateljima. Zanimljivo je da nikada nisu bili izbačeni iz restorana zbog prisustva goluba.

Udomljavanje i briga o golubu

Goluba Pidžu Ebi je pronašla pored smeća u blizini svoje kuće kada je imao samo tri nedelje starosti. Nakon što ga je odvela na lečenje u centar za rehabilitaciju životinja, odlučila je da ga udomi. Iako nije bila ljubitelj ptica, Ebi je prepoznala da može da pripitomi goluba i brine se o njemu, prenosi "Kurir".

Foto: TikTok/abby_nyc_

Žena je udomila goluba


Neobično ponašanje

Jedna od neobičnih navika goluba Pidže je da obavlja nuždu samo u toaletu, pa Ebi redovno vodi svog ljubimca u kupatilo kada su napolju. Ovo neobično ponašanje privuklo je pažnju mnogih ljudi na društvenim mrežama, gde su komentatori izrazili oduševljenje životom ovog neobičnog para.


Zajednički život

Ebi ističe da uživa u društvu svog ljubimca, bilo da su kod kuće ili izlaze u grad, te da su njih dvoje postali nerazdvojni. Devojka je svojom neobičnom vezom sa golubom Pidžom privukla pažnju javnosti i pokazala da ljubav prema životinjama nema granica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading