DOMAĆICE, OVAJ KOZMETIČKI PROIZVOD SKIDA ZAGORELE NASLAGE: Svi ga obožavaju i koriste za HIDRATACIJU, a on u KUHINJI zlata vredi!

Autor: M.O.

Lifestyle

05.02.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sigurno niste znale za ovaj trik!

DOMAĆICE, OVAJ KOZMETIČKI PROIZVOD SKIDA ZAGORELE NASLAGE: Svi ga obožavaju i koriste za HIDRATACIJU, a on u KUHINJI zlata vredi!

Foto: Shutterstock

Vazelin je višenamenski proizvod, a većin ljudi ga koristi kada je koža veoma dehidrirana. Ipak, mnogi će se iznenaditi kada budu čuli da može biti efikasan za zagorele naslage na šporetu. 

Zahvaljujući svojim lubrikantima i omekšivačima, vazelin može efikasno omekšati i ukloniti masne tragove sa površine šporeta, čineći čišćenje mnogo lakšim.

Kako očistiti sa vazelinom šporet?

Prvo, nanesite malu količinu vazelina na mikrofiber krpu i pređite preko površine šporeta. Vazelin će omekšati i ukloniti masne tragove, čineći ih lakšim za uklanjanje.

Republika

Foto: Shutterstock

Vazelin je odličan saveznik u čišćenju


Za tvrdokorne mrlje, možete koristiti čeličnu vunu, ali budite pažljivi da ne vršite preterani pritisak kako biste izbegli ogrebotine na površini šporeta. Nakon toga, koristite čistu mikrofiber krpu kako biste detaljno uklonili preostale komadiće masnoće i vazelina, ostavljajući površinu sjajnom i čistom.

Zaštita Šporeta Nakon Čišćenja

Nakon čišćenja, možete naneti tanak zaštitni premaz od vazelina kako biste sprečili buduće nakupljanje masnoće i prljavštine na šporetu. Ova jednostavna metoda ne samo da će očistiti vaš šporet, već će i produžiti vreme između čišćenja.

Vazelin je zaista čudesan proizvod koji može imati višestruku primenu, a čišćenje šporeta je samo jedan od mnogih načina na koje ga možete iskoristiti. Dakle, sledeći put kada budete tražili efikasno sredstvo za čišćenje, možda ćete prvo pogledati u svoj kozmetički ormarić.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading