POZVALA JE MAJSTORA I ZABORAVILA ŠTA JE OSTAVILA U KUPATILU ZA SOBOM: Kada je shvatila da je video, reakcija je bila URNEBESNA

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osramoćena kao nikada do sada.

POZVALA JE MAJSTORA I ZABORAVILA ŠTA JE OSTAVILA U KUPATILU ZA SOBOM: Kada je shvatila da je video, reakcija je bila URNEBESNA

Foto: facebook

Džem Kalvert iz Belfasta doživela je pravu neugodnost kada je majstor koji je popravljao bojler zatekao neobičan prizor u njenom kupatilu. Naime, tokom čišćenja kupatila, Džem je pronašla igračku za intimne odnose koju su joj prijatelji poklonili kao šalu, zaboravila na nju i odlučila da je zalepi na zid. Nakon završenog čišćenja, Džem je otišla na spavanje, a potom ujutru otišla na posao, ne razmišljajući o svojoj "šali".

Ipak, prava neugodnost nastala je kada je majstor došao da popravi bojler i zatražio dozvolu da koristi toalet. Tada je Džem shvatila svoju grešku i osećala se veoma nelagodno zbog situacije u kojoj se našla. Kako je navela na Fejsbuku, osećala se kao da je u nekom filmu, a ne stvarnom životu.

Foto: shutterstock

Devojka je zaboravila na igračku za intimne odnose u kupatilu


Kada je podelila svoju smešnu priču na društvenim mrežama, Džem je izazvala veliku pažnju svojih prijatelja i pratilaca. Njen post je podeljen više od 2.100 puta i dobio je preko 5.500 lajkova, a mnogi su se našalili i izrazili oduševljenje njenom pričom, piše "Miror".

Jedan od korisnika društvenih mreža koji je inače i majstor, podelio je sličnu priču kao devojka.

- Pre nekoliko dana bio sam kod klijenta da popravim bojler kada sam video ovu apsolutno istu spravicu na zidu. Kada sam izašao da popričam s njom, izgledalo je kao da je nije briga ni najmanje. Sada mislim da je zaista zaboravila na to - rekao je on.


Ova smešna situacija izazvala je veliku pažnju na društvenim mrežama i nasmejala mnoge, a devojka je sigurno imala zanimljivu priču da podeli sa svojim prijateljima u narednim danima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading