POMOĆU OVE TEHNIKE SE PODMLADILA 10 GODINA: Bez FILERA I BOTOKSA je zaustavila starenje, niko joj ne veruje!

Autor: M.O.

Lifestyle

11.01.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jednostavna rutina

POMOĆU OVE TEHNIKE SE PODMLADILA 10 GODINA: Bez FILERA I BOTOKSA je zaustavila starenje, niko joj ne veruje!

Foto: TikTok/printscreen

Eli Mc, poznata i kao Bambi Does Bjuti na internetu, otkriva svoje tajne o tome kako uspeva da izgleda kao da ima 23 godine, iako ima 33.

Ona tvrdi da njen peto korak plan ne uključuje botoks ili filere, već se oslanja na fine hidratantne magle, retinol, hidratantne serume, zaštitu od sunca i dvostruko čišćenje kože uveče.

Republika

Foto: TikTok/printscreen

Tek je u 26 godini krenula da se neguje

 

U svom 13-sekundnom TikTok videu, koji je privukao 2.1 milion pregleda od kada je objavljen u novembru, McNamara bez reči prolazi kroz svoju rutinu i pokazuje sliku iz svojih 20-ih godina kako bi naglasila razliku na svojoj koži.

- Dajte toplu, vlažnu krpu i malo čistila jer ovo je "lice sa maramicom", znate, gde je koža gruba i neujednačena. Imate bubuljice na čudnim mestima - rekla je McNamara dok je ponovo podelila staru sliku u svojoj TikTok objavi sa 590.000 pregleda.

- Imala sam ih po liniji kose. To su najveći pokazatelji da ne uklanjate šminku kako treba - rekla je o svojim bubuljicama i tamnim flekama. 

 

 


Skincare Rutina koja prkosi godinama

 

 

Ona često deli svoje bjuti  trikove sa svojih 462.000 pratioca na Instagramu i 278.000 vernika na TikToku. Ona je rekla da se nije posvetila nezi kože sve dok nije napunila 26 godina.

- Možete započeti režim nege kože u bilo koje doba - rekla je ona. 

- Samo je važno biti svestan da je koža vaš najveći organ i da je potrebno brinuti o njoj. Kako starite, možete početi da se fokusirate na specifične probleme sa kožom - dodala je. 

Režim nege kože za sve uzraste

Njeni najnoviji saveti dolaze usred tvrdnji da pripadnici Generacije Z brže stare od milenijalaca, zahvaljujući  filerima i elektronskim cigaretama. Jedna od najpoznatijih dermatologa iz Njujorka savetuje da se izbegava botoks kod mladih ljudi - jedna od pet praksi nege kože koje treba izbegavati. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading