OTAC I SIN SE ZAJEDNO SKIDAJU PRED KAMERAMA I PRODAJU TO OVDE: Razvili su porodični BIZNIS od kojeg se ubijaju od NOVCA (FOTO)

Autor: Republika/M.Ognjenović

Lifestyle

12.12.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ipak, sin je tu "glavni vođa", a ocu daje samo minimalno novca.

OTAC I SIN SE ZAJEDNO SKIDAJU PRED KAMERAMA I PRODAJU TO OVDE: Razvili su porodični BIZNIS od kojeg se ubijaju od NOVCA (FOTO)

Foto: instagram/printscreen/bigjakeherbert

Želja za novcem je ogromna, a mnogi i ne biraju načine kako da dođu do same zarade. Iako mnogi biraju da pre žive pošteno sa minimalnim primanjem, mnogi su svestraniji pa su spremniji na mnogo toga. 

Džejk Herbert ima svega 27 godina, a predložio je svom ocu poslovnu ponudu koji nikako nije mogao da odbije. 

Republika

Foto: instagram/printscreen/bigjakeherbert

Dok je radio kao konobar, mnogi su mu nudili bogatstvo za njegove gole fotografije

 

Naime, prvo je on počeo da se promoviše na "Onlyfansu" gde je počeo za veoma kratko vreme mnogo da zarađuje. 

Kada je Džejkov otac shvatio koliko mu sin zarađuje na popularnoj 18+ platformi, odlučio je da se i on umeša. Počelo je sa objavljivanjem fotografija bez majice na kojima su njih dvojica oznojeni nakon teretane.

 

 

Džejk je pre "OnlyFansa" radio kao “goli” konobar na Ibici. Mnogi gosti su ga tada pitali bi li im prodao svoje golišave fotografije, što je ovog zgodnog mladića nateralo da se upusti u ovu avanturu.

- Tata, samo trebamo da zaradimo ovaj novac. Nije da zapravo nešto loše radimo -  nagovarao je Džejk svog oca, koji je ipak bio pomalo sumnjičav oko cele situacije. Nakon što ga je nagovorio da mu se pridruži, počeo je i da zarađuje mnogo više, i do 400.000 dolara mesečno.

Međutim, ovaj influencer priznaje da svom tati daje samo 200 dolara mesečno kao džeparac, uprkos tome što je sa atraktivnim ćaletom zaradio gomilu novca. Džejk je svestan da bi ocu trebalo da daje više novca, ali kako kaže “ja sam započeo celu tu stvar“.

- To je moja stranica i ja sam je napravio. Nije me briga, jer sam znao da ću doći do masne love. Svakako će ova kombinacija navesti ljude da pričaju i da se pretplate -  priznao je Džejk.

Koliko god da sve ovo mnogima deluje degutantno i odbojno ova dva muškarca jednostavno ovako žive i po svemu sudeći, odlično funkcionišu. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading