ZBOG VIRALNOG BJUTI TRENDA JE SEBI SPALILA LICE: Imala je čistu kožu a onda je OVO poželela, sada sve devojke UPOZORAVA!

Autor: M.O.

Lifestyle

25.09.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pegice su mesecima ogroman bjuti trend, te se mnoge devojke trude da ih na razne načine naprave na licu.

ZBOG VIRALNOG BJUTI TRENDA JE SEBI SPALILA LICE: Imala je čistu kožu a onda je OVO poželela, sada sve devojke UPOZORAVA!

Foto: instagram/printscreen/tillywhitfeld

Tili Vajtfild je javnosti postala poznata nakon učešća u kući "Velikog Brata". Iako je jasno da je devojka itekako lepa, pojavili su se mnogi koji je kritikuju zbog količine pudera koju koristi. 

Rešila je da skine šminku i ispriča svoju priču. 

- Ovako mi je lice izgledalo samo sedam dana pre ulaska u kuću, a sad se šminkam ili stavljam masku od gline da to sakrijem - rekla je a zatim pokazala facu.

Republika

Foto: instagram/printscreen/tillywhitfeld

Devojka je isprobala viralan trend pa jako žažalila

 

Jednom prilikom se čak i pohvalila kako je ranije uvek imala čistu i savršenu kožu na licu, ali i da je oduvek želela pegice!

@tillywhitfeld This trend is not ittt far to hard to make lol (for people making it in the future put the captions higher than the hashtags) #foryourpage #mystory ♬ original sound - Sarah Cothran

- Videla sam devojku na društvenim mrežama koja je reklamirala proizvod za tetoviranje pegica kojim svako može kod kuće da rukuje. Naravno odmah sam ga kupila - rekla je. 

Međutim, nakon što je isprobala taj trik Vajtfild je završila bolnici s privremenim gubitkom vida jer su joj obrazi otekli, a tetovaže se inficirala, prenosi "News.com".

Danas Tili rado priča o ovome i apeluje na sve devojke da širom otvore oči i da budu mudrije od nje.

- Nemojte slušati ljude koji vam savetuju da kod kuće sami radite nešto, što treba da vam radi profesionalac u studiju - kaže devojka koja i dan danas vodi bitku sa crvenilom.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading