SUPRUG JE NAGOVORIO DA IMA ODNOSE SA DRUGIM MUŠKARCEM: "Porodice nam znaju i niko ne osuđuje iako svi misle da je OVO problem u našem braku"

Autor: M.O.

Lifestyle

20.09.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tvrdi da druge osobe nikako ne utiču na njihov odnos.

SUPRUG JE NAGOVORIO DA IMA ODNOSE SA DRUGIM MUŠKARCEM: "Porodice nam znaju i niko ne osuđuje iako svi misle da je OVO problem u našem braku"

Foto: TikTok/printscreen/raenemetsky

raenemetsky

Devojka po imenu Rej Nemetski (24) je na društvenim mrežama govorila o tome kako je njen brak otvorenog tipa. 

Naime ona je govorila o tome kako sa zadovoljstvom vodi ljubav i sa drugim muškarcima, te je njen muž otvoreno podržava u tome. 

Što je još čudnije, njen muž je sam nagovorio na to!

- Više od godinu dana muž mi je predlagao da spavam sa drugima, ali mi se ta ideja u početku nije dopala. Ušla sam u to jer sam htela da ga usrećim, kao što on mene čini srećnom -  objasnila je ona.

Raj je rekla da je ona ta koja odlučuje o tome sa kim će na kraju to da uradi ili ne. 

- Ako je sporazumno, onda to nije afera. Na kraju se vraćam mužu i znam da je srećan što to radim, pa me to čini srećnom - pojasnila je ona i posebno naglasila da je njen suprug i dalje najbolji ljubavnik kog je ikada imala.

Republika

Foto: TikTok/printscreen/raenemetsky

Ona je otvoreno pričala o njenom otvorenom braku

 

- Moj muž ne poznaje muškarce sa kojima sam intimna. Uglavnom ih nalazim na aplikaciji za upoznavanje Gotovo cela porodica zna za naš otvoreni brak i niko nas ne osuđuje - dodala je ona.

Mnogi su komentarisali na TikToku da ona to radi jer njen muž ne može da je zadovolji, dok ona tvrdi da to nije istina, već da je sve to fantazija koja upotpunjuje njihov odnos. 

- Većina moje porodice zna da imam nekonvencionalan brak, jer sam im tako rekla. Većina njih me prati na TikTok-u. Niko od njih nas ne osuđuje. Ne pričamo o tome kada se sretnemo, ali, da, oni to znaju - rekla je ona.

Rej napominje da retko ima seks više puta sa istim muškarcem, možda da bi izbegla mogućnost da se to pretvori u nešto više od čistog seksa.

Republika

Foto: TikTok/printscreen/raenemetsky

Iako su u otvorenom braku oni imaju ćerku

Inače, Rej je majka i male devojčice koju ima sa svojim suprugom. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading