KADA SU VIDELI BEBU NA ULTRAZVUKU REKLI SU JOJ DA ODMAH ABORTIRA: Plakajući je ODBILA i rodila ga, danas on OVAKO izgleda! (FOTO)

Autor: M.O.

Lifestyle

22.08.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova hrabra majka je sada inspiracija mnogima.

KADA SU VIDELI BEBU NA ULTRAZVUKU REKLI SU JOJ DA ODMAH ABORTIRA: Plakajući je ODBILA i rodila ga, danas on OVAKO izgleda! (FOTO)

Foto: Instagram/Printscreen/saheller

Trudnoća

Sara i Kris Heler suočili su sa pravom noćnom morom nakon što im je doktor nakon redovne kontrole rekao kako bi bilo najbolje da Sara abortira. 

Na ultrazvuku je bilo promećeno da beba ima neki deformitet na licu ali nije bilo tačno utvrđeno o čemu je reč. 

Njihova odluka je bila da bebu zadrže ma o kakvom deformitetu da je reč. 

Kada je beba došla na svet, Sara i Kris Heler su poželeli da podele svoju priču sa celim svetom u nadi da će promeniti način na koji ljudi doživljavaju decu koja se rode sa određenim oštećenjima.

-Treba biti ponosan na svoju bebu bez obzira na okolnosti. Mi smo želeli da pokažemo da je moguće promeniti ono što su pokazali ultrazvuk, a potom i prve fotografije mog Brodija. Mislili smo da ljudima treba pokazati da je moguće da se izađe na kraj sa rascepima na licu  - istakla je Sara Heler, majka malog dečaka koji se rodio sa rascepom usne i nepca.

 

 

Rascep usne nastaje usled nesrastanja maksilarnog nastavka sa medijalnim nosnim nastavkom, pa je rascep postavljen između filtruma i ostalog dela usne. Praktično uvek postoji i izvijenost nosne pregrade.

Ovo oštećenje nije samo estetske prirode - ono može da oteža bebi da jede, pije, smeje se, pa čak i da diše. Međutim, ovaj problem se u većini slučajeva uspešno rešava operacijom, pa ova deca mogu da imaju sasvim normalan život.

 

 

Sara i njen partner Kris bili su ponosni na svog dečaka i poput većine roditelja delili su njegove fotografije na društvenim mrežama uprkos defektu koji je imao. Konstantno su dobijali reči podrške sa svih strana, ali su mnogi bili i nepristojni i drski kada se Brodi rodio, prenosi "Blic žena".

- Odlučila sam da odukujem ljude, umesto da ih napadam i svađam se sa njima, i to je ono što želim da i Brodi radi kad odraste. Želim da obrazujem ljude, objasnim im ono što ne znaju i da govorim umesto dece koja još uvek nemaju svoj glas - istakla je ova hrabra mama.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading