FLAMINGO SALONKE SU NOVI LETNJI TREND: Koštaju 900 evra i već su RASPRODATE, a mi se pitamo KO JE ''LUD'' OVO DA NOSI?

Autor: M.O.

Lifestyle

15.06.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su mnogi izenađeni kako neko uopšte ovo može da nosi, mnoge žene ne mare i rado ih kupuju.

FLAMINGO SALONKE SU NOVI LETNJI TREND: Koštaju 900 evra i već su RASPRODATE, a mi se pitamo KO JE ''LUD'' OVO DA NOSI?

Foto: Unsplash

Štikle salonke

Da je moda sve čudnija, svakog dana možemo da se uverimo u to. Svaki put kada se pitamo, ima li dalje od ovoga, odgovor je - apsolutno. 

Ovog leta će pravi modni trend biti ove bizarne salonke na flamingose. I ne, nije u pitanju obuća u kojoj ćete ići po decu u obdenište već pravi modni hit. 

 

 

Cena jednog para ovih neobičnih salonki je 835 evra, a sudeći po njihovoj zvaničnoj veb prodavnici, i dalje su dostupni samo u veličinama 38 i 40.

Naime, kreativni direktor "Mochino" brenda Džeremi Skot za ovogodišnju kolekciju proleće/leto inspirisan je neizostavnim aksesoarom za letnje žurke na bazenima i plažama.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Moschino (@moschino)

 
Ovu kolekciju predstavio je još u septembru prošle godine na Milanskoj nedelji mode, kada je reviju započeo crno-crvenim kombinacijama ukrašenim srcima. Usledile su kreacije sa cvetnim motivima i serija neonskih jakni.

 

 

Posebno se istakao par ružičastih salonki sa flamingosima na vrhovima, koji su oduševili modni svet, pa ne čudi što su bili skoro rasprodati na tržištu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading