NEKADA JE BILA U PLEMENU, A SADA SPREMA SLAVU: Zbog Bojana je došla u Požarevac i rodila mu dvoje dece (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska snaja iz plemena Zulu oduševljava!

NEKADA JE BILA U PLEMENU, A SADA SPREMA SLAVU: Zbog Bojana je došla u Požarevac i rodila mu dvoje dece (FOTO)

Foto: TikTok/ladynaledy8

Naledi Repaja, poznatija kao srpska snaja iz plemena Zulu, nedavno je na društvenoj mreži TikTok podelila sa svojim pratiocima detalje pripreme krsne slave u njenom domu. Sa puno ljubavi i osmeha, Naledi je pokazala kako sprema žito i druge specijalitete koji su deo tradicionalne slavske trpeze u Srbiji. Uz zvuke čuvenog hita "Crvene jabuke", ovaj video je oduševio njene pratioce, koji su bili fascinirani njenim pristupom pripremi.

Ljubavna priča sa Bojanom Repajom

Naledi je u braku sa Bojanom Repajom iz Požarevca, koga poznaje već deset godina. Njih dvoje su se venčali u Crkvi Svete Ružice na Kalemegdanu, istog dana kada je njihov sin Noa kršten, a danas imaju i ćerku Neu. Njihova ljubavna priča počela je dok su zajedno radili na kruzeru, gde su se zbližili i odlučili da zajedno provedu život. Bojan je istakao da je Naledi drugačija od svih žena koje poznaje, što ga je odmah privuklo ka njoj.

Foto: YouTube/K1 Televizija

Naledi Repaja se udala za Srbina


Ljubav prema Srbiji

Naledi, koja je poreklom iz Južnoafričke Republike, priznaje da je imala jezičkih izazova prilikom upoznavanja srpskog jezika i kulture. Ipak, ljubav prema Bojanu i Srbiji bila je jača od svih prepreka.

- Pošto smo zajedno radili na kruzeru, Bojan i ja smo se dosta družili. On nije voleo taj posao pa je dao otkaz. Želela sam da vidim gde je ta Srbija gde svega ima i gde je sve najbolje. Zaljubila sam u narod, prvo u Bojana, a onda u Srbiju - otkrila je u TV emisiji "Vikend na K1", prenosi "Alo".


Kulturne razlike i ljubav kao spoj

Iako su kulturne razlike između Srbije i Južnoafričke Republike očigledne, Naledi ističe da je ljubav uspela da ih spoji. Zanimljivo je da Naledi potiče iz kulture koja nije monogamna, kako je otkrio njen suprug Bojan. Njihov brak predstavlja savršen spoj ljubavi i poštovanja različitosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading