UDALA SE ZA BRATA BLIZANCA! Roditelji im rekli da su u srodstvu, ali njoj je bitnije da među njima sve PUCA - ŠOK ISPOVEST

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prenosimo ispovest devojke koja se udala za brata blizanca.

UDALA SE ZA BRATA BLIZANCA! Roditelji im rekli da su u srodstvu, ali njoj je bitnije da među njima sve PUCA - ŠOK ISPOVEST

Foto: PRINTSCREEN

Devojka iz Sjedinjenih Američkih Država Džejmi, podelila je šokantnu ispovest o tome kako je saznala da je joj je partner brat blizanac. Kako je istakla, njihovi roditelji su se razveli dok su još bili u maminom stomaku, a nakon što su se rodili, podelili su ih - tata je uzeo nju, a mama Ostina. Još čudnije je to što su izgledom više ličili na roditelje koji ih nisu odgajali.

"Roditelji se razveli, nismo se poznavali"

- Dok smo još bili u maminom stomaku, naši roditelji su se razveli. Nakon što smo se mi rodili, oni su se dogovorili da tata uzme mene, a mama Ostina. Najčudnije u svemu jeste to što Ostin izgleda isto kao mama, a ja isto kao tata. Ostin i ja živimo jako blizu, a naši roditelji nisu znali koliko smo bliski. Išli smo u istu srednju školu i prvi put kad sam ga videla, osetila sam neverovatnu povezanost sa njim. Nisam znala kako to da objasnim, možda je bila ljubav na prvi pogled - otkrila je devojka na početku svoje ispovesti.

Foto: PRINTSCREEN

Ova devojka se udala za svog brata

Prva ljubav i venčanje

Njih dvoje su se upoznali u istoj srednjoj školi i odmah osetili snažnu povezanost. Iako su njihovi roditelji kasnije slučajno došli na isti događaj u školi, podržali su nastavak veze svoje dece.

- Ja sam tu upoznala svoju mamu. Životi su se svima preokrenuli. Svi smo bili u takvom šoku, ali smo Ostin i ja ostali u vezi. Do 18. godine smo već isplanirali svoju budućnost.

​Devojka je istakla da je to bila ljubav na prvi pogled. Iako su mnogi izrazili nevericu zbog njihove priče, oni su se ipak venčali uz podršku cele porodice. Nakon što je objavila svoju priču na TikToku, devojka nije dobila mnogo podrške i pozitivnih reči. Mnogi su izrazili sumnju u istinitost cele priče, dok su drugi bili šokirani i zgroženi. Nakon toga oni su se i venčali, ako je suditi prema društvenim mrežama.

- Cela porodica je bila tu. Svi su nas podržali i to je bio najlepši dan u mom životu. Ne bih mogla da zamislim život bez njega u ovom trenutku - završila je devojka svoju ispovest i na kraju pitala ljude za mišljenje u vezi sa celim slučajem, piše "Blic žena".

Ova šokantna ispovest izazvala je veliku pažnju javnosti i postavila pitanja o ljubavi, porodici i granicama koje definišu bliskost među ljudima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
asdfdsa

14.03.2024 17:00

ma samo puni... samo nema kukanja posle kad se rodi reformisano dete