ČIJI "PONOS" JE NAJVEĆI? Srbi i Hrvati na sličnom mestu prema OBDARENOSTI, a evo gde su BOSANCI

Autor:

Lifestyle

28.11.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Holanđani su najobdareniji.

ČIJI "PONOS" JE NAJVEĆI? Srbi i Hrvati na sličnom mestu prema OBDARENOSTI, a evo gde su BOSANCI

Foto: Shutterstock

Mnogi ljudi su znatiželjni kada je u pitanju prosečna veličina muškog polnog organa. Studije su pokazale da je prosečna dužina penisa u erekciji između 12,9 cm i 13,92 cm. Ove brojke variraju od zemlje do zemlje, što može iznenaditi mnoge ljude.

Ono što mnoge zanima jeste i veličina polnog organa koje poseduju muškarci u Srbiji, ali i naše komšije u Hrvatskoj. U nastavku možete pogledati veličine muških polnih organa i koja mesta zauzimaju.


Prosečna veličina penisa 

Prema podacima, muškarci iz Hrvatske imaju prosečnu dužinu penisa od 12,99 cm, dok im je u erekciji 14,77 cm. Srbi su veoma blizu Hrvata sa prosečnom dužinom od 12,98 cm, dok im je erekcija 14,78 cm. Sa druge strane, kod Bosanaca situacija je malo drugačija - prosečna dužina penisa je manja od Hrvata, 12,08 cm, ali u erekciji im je veća, 15,27 cm. Crnogorci imaju prosečnu dužinu penisa od 11,96 cm, dok im je u erekciji 13,56 cm, piše "Dejli star".

Foto: shutterstock

Muškarci sa najmanjim i najvećim penisom


Ko je najobdareniji u Evropi?

Holanđani se ističu kao najobdareniji u Evropi sa prosečnom dužinom penisa od 15,6 cm. Međutim, globalno gledano, najveće penise imaju muškarci iz afričke države Sudan - 17,95 cm, dok Demokratska Republika Kongo sledi sa prosekom od 17,93 cm. Sa druge strane, najmanji penis se beleži u Tajlandu, sa prosečnom dužinom od samo 9,43 cm.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading