BRAT TEODORE DŽEHVEROVIĆ ZAVEO JE ADRIANU KADA JE IMALA 14 GODINA: Ovako su se upoznali, a osude nisu stale ni kada je ostala U DRUGOM STANJU (FOTO)

Autor:

Lifestyle

10.11.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adriana i Sava su naučili kako da ignorišu negativne komentare.

BRAT TEODORE DŽEHVEROVIĆ ZAVEO JE ADRIANU KADA JE IMALA 14 GODINA: Ovako su se upoznali, a osude nisu stale ni kada je ostala U DRUGOM STANJU (FOTO)

Foto: instagram/printsceen/andrianakadar

Brat pevačice Teodore Džehverović Sava Džehverović bio je profesor u školi sadašnje supruge Adriane Kadar. O njihovom odnosu je brujala javnost, a oni su uspeli da se izbore sa svim preprekama.

Sava i Adriana upoznali su se u školi gde je on radio kao profesor francuskog jezika na zameni. Kada su se prvi put sreli ona je imala 14 godina, a on 29. Kako je istakla jednom prilikom nije predavao njoj, a pošto joj se odmah dopao nadala se da će ljubav među njima biti moguća.

Nekoliko godina bili su u vezi, a onda su odlučili da zakažu venčanje koje se i održalo u jednom beogradskom restoranu. Potom, Adriana je ostala u drugom stanju i pre samo nekoliko meseci na svet je donela njihovo prvo dete, Doroteu. 

Takođe, na društvenoj mreži Tviter osvanula je jedna fotografija kada su tek stupili u ljubavni odnos.

Danas, čini se da ovom paru "cvetaju ruže". Žive u luksuznom stanu na Novom Beogradu, razmišljaju o kupovini nekretnine na Kipru, dok Sava sve vreme radi od kuće i pomaže supruzi oko bebe. Takođe, oni često putuju i odmaraju, te su trenutno u Sokobanji.

Jednom prilikom, Adriana je govorila o negativnim komentarima koje joj pišu na društvenim mrežama. Tvrdi da udajom ne želi nikome ništa da dokaže i da je za takve stvari nije briga:

- Pa znaš kako, nisam se ja udala da bih ja bilo kome dokazala nešto, ljubav, ili bilo šta slično. Pre sam se nervirala oko tih hejt komentara i opterećivala sam se šta će ljudi da kažu i sve to. Sad, iskreno da kažem, baš me zabole, ali onako baš, zato što sam presrećna i zato što mi je tako lepo u svojoj koži. Sve ono o čemu sam sanjala mi se ostvarilo, boli me uvo za nekog tamo ko sedi za kompijuterom i piše hejt komentare - rekla je ona jednom prilikom kada je odgovarala na pitanja putem Instagram storija.

Da podsetimo, mlada pevačica Teodora Džehverović često ističe koliko je ponosna na svog brata, te da se snajkom savršeno slaže. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading