KADA SAM ČUO GLASOVNE PORUKE TREBALO JE ODMAH DA ZNAM: Srbin izašao sa devojkom koju je upoznao preko društvenih mreža, kada su se našli POBEGAO I BLOKIRAO JE

Autor: N.J.

Lifestyle

28.04.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin se sa devojkom dopisivao preko Instagrama.

KADA SAM ČUO GLASOVNE PORUKE TREBALO JE ODMAH DA ZNAM: Srbin izašao sa devojkom koju je upoznao preko društvenih mreža, kada su se našli POBEGAO I BLOKIRAO JE

Foto: pexels.com

Muškarac s telefonom

Ispovest Srbina koji se upoznao sa devojkom preko društvene mreže pokazala je da nije sve kako izgleda. Kada je na njega ostavila stvarno lep utisak dogovorili su se da se vide kako bi se i lično upoznali. Ipak, po završetku dejta usledilo je blokiranje na Instagramu.

On je svoju situaciju ispričao na društvenoj mreži Reddit, a ovo je njegova ispovest:

- Ne znam da li je termin potpuno prikladan, ali devojka sa kojom sam se dopisivao par dana definitivno nije ona koja se pojavila... Elem, prošle nedelje me na Instagramu doda određena devojka sa par zajedničkih pratilaca, ja dodam nju. Šta znam, lepa crnka sa "malo" popravljenim slikama pomoću Snep - a, ništa novo? Odgovori mi na par storija, krenemo da se dopisujemo, devojka na faksu, radi privremeno, imamo par zajedničkih tema, ništa ne štrči i dogovorimo se da izađemo na piće. Čuo sam glas kroz dve - tri glasovne i to je bio prvi "red fleg" (jako mrzim ove termine, ali 'ajde).

Foto: Shutterstock

Dopisivanje preko telefona

- Čekam ja nju da se pojavi par minuta, kad mi prilazi devojka koja... nije tradicionalno lepa, da budem nežan, otprilike 160 cm sa malo manje kila i licem koje kroz maglu blago podseća na ovu sa slika. Na sve to, ne verujem da je devojka starija od 17 godina, tako da je sva priča o poslu i fakultetu veoma sumnjiva.

- Posle par ekstremno loših minuta stajanja u mestu, jer nisam u mogućnosti da se pomerim od besa i neprijatnosti, lepo sam se pokupio i otišao. Rekao sam joj "Izvini", što sad kad bolje razmislim, smatram da nije zaslužila, vratio se kući i blokirao je na Instagramu.

- Ne želim da podelim slike profila jer ne želim da ikoga uvredim, ali devojka sa slika je 6/10, nije preterano lepa, ali je zanimljiva i ima određenu "slatkoću" u licu. Devojka koja se pojavila je klimava trojka od 10 i pre svega, skoro sigurno maloletna. Ja imam 25 godina i zatvor mi ne zvuči nimalo privlačno. Kako reagovati na ovakvu pojavu? Ja sam je**no bez teksta i dalje sam sebe preispitujem - napisao je on besno.

Foto: Unsplash/ Christian Erfurt

Besan muškarac

Svi su ga pitali zašto su mu glasovne poruke čudne:

- Znaš kad glas uopšte ne odgovara licu, neko šuškanje, skoro mumlanje. Devojka ima neku vrstu fiksne proteze (generalno fiksne umeju i da izgledaju lepo, nema ništa loše u tome), ali ova definitivno nije - pojasnio je on.

Mnogi su odgovorili da je opravdano što mu se nije dopala, prenosi "Kurir".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading