NAJVEĆA ZVEZDA ISTOKA JE BOSANKA I U 77. GODINI IZGLEDA KAO BOGINJA: Imala je 6 abortusa i brak sa tinejdžerom koji je propao zbog ovoga

Autor: N.J.

Lifestyle

17.04.2023

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nju svi obožavaju i ona je “superzvezda“ u Turskoj.

NAJVEĆA ZVEZDA ISTOKA JE BOSANKA I U 77. GODINI IZGLEDA KAO BOGINJA: Imala je 6 abortusa i brak sa tinejdžerom koji je propao zbog ovoga

Foto: Printscreen/ YouTube/ Magazin Kuşu

Ažda Pekan pevačica intervju

Ažda Pekan ima 77 godina i ona je jedna od najvećih zvezda u Turskoj. Bavi se pevanjem i glumom, a pleni seksipilom i izgledom. Jednom je osvanula i na naslovnici časopisa “Vogue“, i sve tada ostavila bez daha, ali zapravo mnoge iznenađuje njena sudbina.

Mediji su oduvek za nju govorili da je superzvezda, a zahvaljujući pesmama i karijeri, Ažda je jedna od najistaknutijih ličnosti u Turskoj i najveća zvezda pop muzike, a svojim hitovima oduvek je predstavljala ženu kao snažnu figuru.

Foto: Printscreen/ YouTube/ Cumartesi & Pazar Sürprizi

Intervju Ažde Pekan

Ona je inače bosanskog porekla, a rođena je 1946. godine u Istanbulu. U muziku je ušla veoma mlada, ali se proslavila već 60 godina, kada je izvela pesmu italijanske pevačice Mine“Il Cielo In Una Stanza“. Već na samom početku karijere pokazala se kao talentovana, i tada imala je priliku da sarađuje sa velikim zvezdama. Do današnjeg dana objavila je 20 muzičkih albuma.

Prvi put se udala 1973. godine, a njen privatni život uvek je privlačio pažnju. Prvi brak bio je sa fudbalerom Džoškunom Sampazom. Oni su se rastali samo šest dana kasnije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ajda Pekkan (@ajdapekkan)

U prvi brak ušla sa tinejdžerom

On je tada imao 19 godina, a ona 28. U oktobru su se venčali u strogoj tajnosti, samo par meseci nakon što su se upoznali. Njegova bogata porodica protivila se braku. Nakon što su im saopštili, oni se uopšte nisu obradovali. Poklekao je pod pritiskom i rastali su se. Šest godina kasnije verila se za novinara  Erola Jaraša, ali nije se udala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ajda Pekkan (@ajdapekkan)

I drugi brak je propao

Onda se 1984. udala za Alija Barsa i bili su zajedno šest godina. Od tada se više nije udavala.

- U mom životu sada ne postoji niko. Da ima nekoga, videli biste ga. Nikada to ne krijem. Već dugo ruka muškarca nije dodirnula moju. Želim da bude ovako. Ne znam šta će mi vreme doneti, ali pretpostavljam da sam se navikla na usamljenost - rekla je jednom prilikom.

Kako je istakla želela je pravu ljubav i da se ostvari kao roditelj. Ipak svaka trudnoća prekinuta je iz niza razloga koje je imala.

Foto: shutterstock

Ažda Pekan pevačica

- Nijedan brak ne traje 30 - 40 godina. Pokušavam da se utešim svojim mačkama. Šest puta mi se dogodilo, a ja to nisam htela. Jedva sam mogla da održim svoj život, jedva sam stajala na svojim nogama. Muškarci ne žele da me vide slavnu na sceni i u pidžami i papučama kod kuće. Oni uvek hoće da me vide kakva sam na sceni. Ali ja ne mogu da budem takva svakog trenutka - rekla je u emisiji "Page 2" pre nekoliko godina, prenosi "Stil".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading