BRED PIT JEDNO DETE TUKAO, A DRUGO GUŠIO!? Anđelina iznela šokantne tvrdnje, glumac sve demantuje!

Autor: N. J.

Lifestyle

05.10.2022

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelina Džoli podnela je kontratužbu protiv Breda Pita.

BRED PIT JEDNO DETE TUKAO, A DRUGO GUŠIO!? Anđelina iznela šokantne tvrdnje, glumac sve demantuje!

Foto: Profimedia

Andželina Džoli iznela je tvrdnje da je Bred napao njenu decu i nju u alkoholisanom stanju na privatnom letu što je bio okidač da podnese zahtev za razvod braka. Ona je u dokumentima koje je dostavila sudu, otkrila nove detalje njihovog odnosa.

Jedno dete gušio, drugo udario u lice

Ona navodi da je Pit napao njenu decu i nju još u septembru 2016. godine tokom leta privatnim avionom. Naime on je prema njenim rečima gušio jedno dete dok je drugo udario u lice, kako piše u sudskim izveštajima, a nju je uhvatio za glavu i protresao.

Da podsetimo, kompanija koju je osnovala Džoli podnela je tužbu od 250 miliona dolara protiv bivšeg supruga tvrdeći da zajedno sa društvom želi da preuzme kontrolu nad vinarijom, koju su kupili još dok su bili par.

U tužbi se tvrdi da je on pokušao da iskoristi njen finsijski udeo kako bi potpisala "klauzulu o tišini", jer na taj način ne bi govorila o svim okolnostima koje su dovele do razvoda.

Foto: Promo foto

Anđelina Džoli i Bred Pit

Pit je demantovao ove optužbe, a izvor blizak BBC-u rekao je da ovo nije istina.

- Ona nastavlja da menja opis događaja od pre šest godina dodajući potpuno neistinite informacije svaki put kada ne uspe da dobije ono što želi - rekao je izvor.

Inače, Bred Pit se pridružio Anonimnim alokohličarima još 2019. kada se razvodio od Anđeline, o čemu je pisao i "Njujork tajms". 

Anđelina i Bred venčali su se 2014. godine, a ona je dve godine kasnije zatražila razvod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading