Davio je naše dete, mene je polio pivom, gurnuo u zid WC-a: Anđelina Džoli iznela ŠOK TVRDNJE o braku sa Bredom Pitom

Autor:

Zabava

05.10.2022

08:19 >> 08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Anđelina Džoli odlučila da iznese "prvalj veš" iz braka sa Bredom Pitom.

Davio je naše dete, mene je polio pivom, gurnuo u zid WC-a: Anđelina Džoli iznela ŠOK TVRDNJE o braku sa Bredom Pitom

Foto: profimedia

Holivudska glumica Anđelina Džoli godinama vodi brakorazvodnu parnicu protiv Breda Pita, a u utorak je podnela sudska dokumenta optužujući bivšeg muža da je gušio jedno od njihovo šestoro dece tokom nasilne svađe u privatnom avionu, udarivši drugo u lice.

Džoli je rekla da je Pitovo ponašanje na letu iz Francuske u Kaliforniju u septembru 2016. ostavilo duboke traume na decu, a na nju osim traume ostavilo i telesne povrede.

Pet dana nakon leta podnela je zahtev za razvod, a u septembru 2021. prodala je svoj udeo u francuskoj vinariji u čijem je suvlasništvu sa Pitom. Tužio ju je zbog prodaje, a ona je u utorak podnela protivtužbu.

Njeni advokati tvrde da su pregovori koje su bivši supružnici vodili oko prodaje njenog udela njemu propali nakon što je Pit od Džoli zatražio da potpiše izjavu u kojoj stoji da Džoli neće javno govoriti o tome kako je Pit fizički i emocionalno zlostavljao nju i njihovu decu.

Foto: Profimedia

Anđelina Džoli

Glumica kaže da je njen tadašnji suprug "gušio" jedno od njihovo šestoro dece koja su bila prisutna u avionu i dodala je da je drugo udario u lice.

Džoli je rekla da je incident započeo kada ju je Pit optužio da "previše poštuje" njihovu decu, te da je urlao na nju u toaletu aviona.

Foto: Promo foto

Anđelina Džoli i Bred Pit

Glumica zatim tvrdi da ju je Pit "zgrabio za glavu" i "tresao". Navodno ju je nakon toga "zgrabio za ramena" i "tresao". Zatim ju je, kaže Džoli, gurnuo u zid WC-a. Glumica kaže da je Pit potom šakom udario u plafon aviona, te da je ona nakon toga izašla iz toaleta.

Glumac ju je navodno u jednom trenutku polio pivom, a u drugom je vinom i pivom polio njihovu decu.

BONUS VIDEO: 

 

Komentari (1)

Loading
Aca

05.10.2022 11:05

Kako je moguće do sada te je voleo i odjednom nasilan... Ne razumem. Naravno nasilje uopšte ne odobravam