Davio je naše dete, mene je polio pivom, gurnuo u zid WC-a: Anđelina Džoli iznela ŠOK TVRDNJE o braku sa Bredom Pitom

Autor:

Zabava

05.10.2022

08:19 >> 08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelina Džoli odlučila da iznese "prvalj veš" iz braka sa Bredom Pitom.

Davio je naše dete, mene je polio pivom, gurnuo u zid WC-a: Anđelina Džoli iznela ŠOK TVRDNJE o braku sa Bredom Pitom

Foto: profimedia

Holivudska glumica Anđelina Džoli godinama vodi brakorazvodnu parnicu protiv Breda Pita, a u utorak je podnela sudska dokumenta optužujući bivšeg muža da je gušio jedno od njihovo šestoro dece tokom nasilne svađe u privatnom avionu, udarivši drugo u lice.

Džoli je rekla da je Pitovo ponašanje na letu iz Francuske u Kaliforniju u septembru 2016. ostavilo duboke traume na decu, a na nju osim traume ostavilo i telesne povrede.

Pet dana nakon leta podnela je zahtev za razvod, a u septembru 2021. prodala je svoj udeo u francuskoj vinariji u čijem je suvlasništvu sa Pitom. Tužio ju je zbog prodaje, a ona je u utorak podnela protivtužbu.

Njeni advokati tvrde da su pregovori koje su bivši supružnici vodili oko prodaje njenog udela njemu propali nakon što je Pit od Džoli zatražio da potpiše izjavu u kojoj stoji da Džoli neće javno govoriti o tome kako je Pit fizički i emocionalno zlostavljao nju i njihovu decu.

Republika

Foto: Profimedia

Anđelina Džoli

Glumica kaže da je njen tadašnji suprug "gušio" jedno od njihovo šestoro dece koja su bila prisutna u avionu i dodala je da je drugo udario u lice.

Džoli je rekla da je incident započeo kada ju je Pit optužio da "previše poštuje" njihovu decu, te da je urlao na nju u toaletu aviona.

Foto: Promo foto

Anđelina Džoli i Bred Pit

Glumica zatim tvrdi da ju je Pit "zgrabio za glavu" i "tresao". Navodno ju je nakon toga "zgrabio za ramena" i "tresao". Zatim ju je, kaže Džoli, gurnuo u zid WC-a. Glumica kaže da je Pit potom šakom udario u plafon aviona, te da je ona nakon toga izašla iz toaleta.

Glumac ju je navodno u jednom trenutku polio pivom, a u drugom je vinom i pivom polio njihovu decu.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aca

05.10.2022 11:05

Kako je moguće do sada te je voleo i odjednom nasilan... Ne razumem. Naravno nasilje uopšte ne odobravam