PILEĆA DŽIGERICA GOTOVA ZA SAMO 15 MINUTA: Jeftin, brz i ZDRAV ručak koji će sve oduševiti, OVAKO nikada neće biti žilava!

Autor: M.O.

Lifestyle

14.09.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jeftin ručak koji će oduševiti sve, svi će tražiti još!

PILEĆA DŽIGERICA GOTOVA ZA SAMO 15 MINUTA: Jeftin, brz i ZDRAV ručak koji će sve oduševiti, OVAKO nikada neće biti žilava!

Foto: youtube/printscreen/Shan e Delhi

Pileća džigerica se smatra bogatim izvorom vitamina i minerala. Ona je izuzetno bogata proteinima, gvožđem, vitaminima iz grupe B i dobrim holesterolom.

Najčešće se preporučuje da se uključi u ishranu u slučajevima anemije, kao i u vreme epidemije gripa.

Pileća džigerica je posebno korisna za trudnice. Takođe se preporučuje da se konzumira nakon porođaja i tokom dojenja bebe.

U tom periodu telo žene radi sa duplim intenzitetom i treba mu vitaminska podrška. Dve porcije pileće džigerice nedeljno su dovoljne da se telu dostave dovoljne količine gvožđa i drugih elemenata

Republika

Foto: youtube/printscreen/Shan e Delhi

Pileća džigerica sa lukom

Sastojci:

  • Jedna glavica crnog luka
  • 500 gr pileće džigerice
  • dva čena belog luka
  • so
  • ulje

Priprema:

Džigericu iseći na komadiće. Na ulju je prodinstati 10ak minuta pa je pustiti da se zapeče i posoliti. Izvaditi pa u tu masnoću ubaciti luk isečen na rebarca kao i seckan beli luk. Pržiti minut - dva pa preliti džigericu. Služite toplo.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading