EMOCIJE SU SE UGASILE! Ova tri horoskopska znaka će uskoro "preseći", ne mogu da izdrže više ni dana u vezi!

Autor: N.J.

Lifestyle

14.04.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta ako vam se ta osoba ne sviđa onoliko koliko ste mislili?

EMOCIJE SU SE UGASILE! Ova tri horoskopska znaka će uskoro "preseći", ne mogu da izdrže više ni dana u vezi!

Foto: pexels.com

Da li ste uhvatili sebe da se premišljate? Jeste li primetili da su vam loše misli danas u prvom planu? Nije bez razloga tako! Opasan period je pred vama, a vi ne znate šta da učinite sa svojim osećanjima i hvata vas crv sumnje da li ste doneli pravu odluku i zapravo da li je osoba pored vas “prava”. Kod nekih ovakvo razmišljanje ne postoji samo danas, ali zapravo danas više neko ikada smatrate da ste učinili nešto pogrešno kada je reč o ljubavnom odnosu. 

Da li ste među tri horoskopska znaka koja se dvoume?

Foto: pixabay.com

Žena se nervira

1. Ovan

Za vas, Ovnove, Mesečev kvadrat s Uranom označava nagle promene u domu i porodičnom životu. To bi lako moglo prerasti u raskid, a vama je posebno teško to da podnesete  jer cenite stabilnost onoga u šta ste verovali, a sada se pitate da li isto osećate. 

Doći ćete u iskušenje da pobegnete jer nećete znati šta da učinite sa svojim osećanjima kako vreme bude prolazilo. Ne želite da “pokvarite” stvari, ali ni da živite u laži. Vreme je da razmislite o tome šta se dešava. Ipak, nemojte raditi i donositi odluke brzopleto.

2. Škorpija

Ovaj period će vas toliko potresti jer ćete primetiti nešto što će vas uznemiriti, a to je da niste sigurni da li volite osobu sa kojom ste u posvećenoj vezi. Dogovor je bio da se volite dok vas smrt ne rastavi, ali šta ako to ne uspe?

Foto: shutterstock

Svađa među partnerima

Većina misli biće usmerena prema vama samima. Možda se osećate  kao da se spremate da učinite  pogrešnu stvar ili ste na rubu da povredite nekoga ko vam je očigledno činio samo dobro.

3. Vodolija

Počećete da se preispitujete da li ste potpuno spremni da nastavite sa osobom sa kojom ste. Istina je da ne znate. Vi svakako uživate u tome da vam neko pruža pažnju i cenite drugu stranu, ali za vas nije romantika. Sami ste se uvukli u ovu zbruku kada ste rekli "da" za sve što vam je ponuđeno, sačekajte malo možda su vaše misli o ovoj temi privremena faza, piše "Your Tango".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading