TRAGEDIJA U TULI: Motociklista se zakucao u auto mladića iz Srbije i stradao!

Autor: novosti.rs

Hronika

23.07.2018

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miodrag Čabrilo (39), iz Trebinja, poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mestu Tuli, kod Trebinja, kada je došlo do sudara njegovog motocikla "jamaha" sa automobilom "pežo 307", kojim je upravljao državljanin Srbije R. M. (23).

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Nesreća se dogodila u ponedeljak, sat iza ponoći, na magistralnom putu Trebinje - Herceg Novi. Za sada nije poznato kako je došlo do tragičnog sudara, a portparol Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju Srđan Vukanović kaže da će više detalja biti poznato po završetku istrage.

- Uviđaj je izvršio dežurni tužilac, a tačne okolnosti i uzrok nesreće biće naknadno utvrđeni - rekao je Vukanović, dodajući da su naložena sva potrebna veštačenja.

Prema nezvaničnim saznanjima, nastradali Čabrilo kobne večeri bio je na proslavi 20-godišnjice mature. Sa proslave se vraćao kući kada je došlo do nesreće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading