UHAPŠEN DEDA-MONSTRUM IZ RUME: Unuci gurao prst u vaginu!

Autor:

Hronika

23.04.2018

05:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinko M. (72) iz okoline Rume uhapšen je zbog sumnje da je seksualno zlostavljao devetogodišnju unuku. Deda-monstrum tereti se da je devojčicu skidao golu, pa je ljubio, dodirivao po telu i gurao prst u njen polni organ.

Devojčica ispričala majci da ju je bludnik zlostavljao

Lisice na ruke

Prema rečima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, stravičan zločin otkriven je nakon što je žena zatekla supruga Marinka M. na delu dok je napastvovao njihovu maloletnu unuku.

- Supruga osumnjičenog ostala je u šoku kad je videla šta on radi devojčici. Njihova unuka je bila potpuno gola, a napasnik ju je ljubio - priča naš sagovornik.

 Devojčica ispričala majci da ju je bludnik napastvovao i sedam dana pre nego što je završio iza rešetaka

Kako dodaje, slučaj je odmah prijavljen policiji, a zlostavljaču su stavljene lisice na ruke.

- Tad je otkriveno i da Marinku M. to nije bio prvi put da spopada unuku. Nakon što je istina izašla na videlo, devojčica je skupila hrabrost i do detalja ispričala majci kroz šta je sve prošla. Ona je izjavila da ju je deda zlostavljao i sedam dana pre nego što je završio iza rešetaka - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Prema njegovim rečima, potresena devojčica otkrila je detalje horora kroz koji je prošla, o čemu je, po dedinoj naredbi, morala da ćuti.

- Zlostavljana maloletnica ispričala je da ju je monstrum Marinko M. i tada skinuo golu, dodirivao, da bi joj u jednom trenutku gurnuo prst u vaginu. Devojčicu je to mnogo zabolelo, pa se požalila bludnom dedi. On je potom prestao da je pipka po polnom organu, a kako je pomislio da će unuka nekom da se požali, pokušao je da je potkupi. Rekao joj je da će joj kupiti sladoled, ali da nikome ne otkriva šta joj je radio dok su bili sami - priča naš sagovornik iz istrage.

Trpele zlostavljanje

DECEMBAR 2017. Milun R. (62) iz okoline Mladenovca uhapšen zbog sumnje da se seksualno iživljavao nad unukom (13), koja je kod njega provela letnji raspust
JUL 2016. Ljubomir D. (83) iz okoline Niša uhapšen zbog sumnje da je u svojoj kući napastvovao osmogodišnju komšinicu i gurao joj prst u polni organ
AVGUST 2017. Č. V. (57) iz okoline Aleksinca uhapšen je zbog sumnje da je dve godine silovao tada 14-godišnju unuku u kući u kojoj je živeo sa ženom, sinom i snajom

Porodica u šoku

Čim je slučaj otkriven, Marinko M. je završio iza rešetaka.

- I dalje se utvrđuju sve okolnosti u vezi s ovim slučajem. Proveravaju se navodi devojčice, nakon čega će biti poznato više detalja u vezi sa ovim zlostavljanjem. Niko nije mogao ni da nasluti da deda spopada unuku. Njegova žena i ostali članovi porodice su u šoku - dodaje izvor Srpskog telegrafa.

Marinko M. će biti priveden na saslušanje u tužilaštvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading