NA VRAČARU SPREMALI LIKVIDACIJU LUKE BOJOVIĆA? Ko je angažovao MASKIRANOG NAPADAČA koji je "pao" sa metkom u cevi?

Autor:

Hronika

10.05.2024

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšeno je pet osoba

NA VRAČARU SPREMALI LIKVIDACIJU LUKE BOJOVIĆA? Ko je angažovao MASKIRANOG NAPADAČA koji je "pao" sa metkom u cevi?

Foto: www.profimedia.rs/printscreen

Luka Bojović

Današnji događaji na Vračaru u centru Beograda ostavili su građane u šoku, ali su takođe i pokazali odlučnost i efikasnost bezbednosnih službi.

Prema informacijama koje je Kurir dobio od pouzdanog izvora, meta kriminalne grupe bili su Luka Bojović i Radomir Boban Baćović.

AKCIJA BEZBEDNOSNIH SLUŽBI

Policija je, prateći i nadzirući pripadnike kriminalne grupe, uspela da spreči izvršenje najtežih krivičnih dela u Beogradu. U akciju su bile uključene sve službe bezbednosti Srbije, a rezultat je hapšenje petorice osumnjičenih, od kojih se četvorica terete za pripremu teškog ubistva i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih naprava, dok je peti osumnjičen za trgovinu drogom.

PRONAĐEN PIŠTOLJ SA METKOM U CEVI

Prilikom hapšenja jednog od članova kriminalne grupe, policija je pronašla pištolj sa metkom u cevi, spreman za upotrebu. Očevici su, takođe, ispričali da su muškarca koji je uhapšen viđali i ranije u okolnim ulicama, te se sumnja da je mesecima opservirao ulicu i tražio pogodno mesto i trenutak za izvršenje zločina.

- Uhapšeni su Nikola P., Bogdan P., Filip K., Saša K. i Milan I. Četvorica se terete za pripremu teškog ubistva i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih naprava, dok se Milan I. sumnjiči za trgovinu drogom - navedeno je iz tužilaštva.

BEKSTVO I POTERNICA

Izvor Kurira upućen u istragu navodi da se sumnja da je kriminalna grupa bila deo ekipe odbeglog Nikole Vušovića, poznatog kao Džoni sa Vračara, za kojim je ranije bila raspisana poternica. Vušović je i dalje u bekstvu, a istraga je pokazala da je bio povezan sa pripadnicima hapšene grupe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Rtc

11.05.2024 11:19

Crnogorski anb vam vrslja po srbiji godinama,ništa se ne preduzima....