SAZNAJEMO! OTAC DANKINOG UBICE OTKAZAO SVOG ADVOKATA - EVO ZBOG ČEGA! Živanović: "Tužilac mi je javio novosti..."

Autor:

Hronika

23.04.2024

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oca osumnjičenog Dejana Dragijevića nadalje će braniti branilac po službenoj dužnosti.

SAZNAJEMO! OTAC DANKINOG UBICE OTKAZAO SVOG ADVOKATA - EVO ZBOG ČEGA! Živanović: "Tužilac mi je javio novosti..."

Foto: ST/Nemanja Pančić, Facebook

U istrazi ubistva male Danke Ilić, čijeg tela i dalje nema, osumnjičeni pokašavaju da sebi obezbede povoljniji položaj na sve načine. Traže nove branioce, otkazujući punomoćja aktuelnim. 

Radoslav Dragijević osumnjičen da je pomagao sinu Dejanu Dragijeviću u skrivanju tela devojčice koju je prethodno njegov sin Dejan ubio sa kolegom iz vodovoda Srđanom Jankovićem, danas je obavestio tužioca da želi da promeni advokata, saznaje Republika. 

Radoslav Dragijević je tražio da mu tužilaštvo u Zaječaru obezbedi branioca po službenoj dužnosti, tako da mu ja više nisam branilac - rekao je Nebojša Živanović za Republiku. 

Foto: facebook,Printscreen/Youtube/ESTRADA IZ DRUGOG UGLA

Zbog ubistva Danke Ilić slobode su lišeni Dejan Dragijević i njegov otac Radoslav

Radoslav Rade Dragijević se u dosadašnjem toku postupka branio ćutanjem, a njegova supruga Svetlana Dragijević je ranije rekla u intervjuu za naš portal da već duguje 1.000 evra advokatu Živanoviću za zastupanje supruga. S tim u vezi moguće je da Dragijevići nemaju novca za advokata, te da je to razlog otkazivanja punomoćja izabranom braniocu. 

Podsetimo, majka ubice Svetlana Dragijević pozivana je na ispitivanje u svojstvu svedoka pred Višim javnom tužilaštvom u Zaječaru, gde je iskoristila svoje zakonsko pravo da ne svedoči, s obzirom na to da joj je osumnjičeni Dejan sin, a Radoslav suprug.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading