MONSTRUOZNA BRAĆA VUJIĆ: Jedan ubio ženu i dete, a drugi tukao majku druga do smrti i usmrtio partnera!

Autor:

Hronika

17.04.2024

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Važe za neke od najvećih zločinaca u srpskoj istoriji.

MONSTRUOZNA BRAĆA VUJIĆ: Jedan ubio ženu i dete, a drugi tukao majku druga do smrti i usmrtio partnera!

Foto: PRINTSCREEN/YOUTUBE/RUDAR 7

Ovog aprila navršilo se 29 godina od stravičnog zločina Danijela Vujića, poznatijeg kao Komarac, koji je 1995. godine izvršio gnusno ubistvo Jelice Koprićanac u njenom stanu. Danijel Vujić je došao u stan kao prijatelj Jeličinog sina, a kasnije je iskoristio priliku dok je njen sin bio odsutan, te je brutalno pretukao nesrećnu ženu kako bi je opljačkao.

Vujić je osuđen na 20 godina zatvora zbog ovog zločina, ali je šokantno amnestiran i pušten na slobodu dve godine pre isteka kazne.

Međutim, njegova sloboda nije dugo trajala, jer je nedugo po izlasku iz zatvora počinio još jedno ubistvo. Naime, Vujić je koristio seksualne usluge transvestita Gorana Vujanovića, koga je potom ubio 2013. godine zbog svađe oko plaćanja.


Nakon seksualnog odnosa, Vujić je pokušao da podmetne novčanicu od jednog umesto 100 dolara, koliko je Goran naplaćivao svoje usluge. Kada je Goran shvatio prevaru i reagovao, došlo je do žestoke svađe koja je kulminirala Vujićevim brutalnim napadom nožem.

Po izlasku iz stana, ubica je smislio plan. Uplašen da bi modrica, ogrebotine i krv mogle da razotkriju njegovu seksualnu vezu s transvestitom, Vujić se zaputio u zemunsku kafanu s namerom da inscenira novi napad. Po svemu sudeći, nije se plašio ponovnog odlaska u zatvor, ali se plašio da se na otkrije njegovo seksualno opredeljenje.

U zemunskoj kafani je popio piće, pozvao vlasnika i zamolio ga da mu naplati. Kada mu je vlasnik prišao, uzeo je nož i nesrećnog čoveka ubo tri puta. Zatim je otišao u policiju i sam se prijavio za napad u kafani, misleći da ga policija tako neće povezati s prethodnim brutalnim napadom.

U međuvremenu, vlasnik stana u kome je tada već pokojni Vujanović živeo, otkrio je zločin. On je iskasapljeno telo svog stanara, obučeno u žensku garderobu, pronašao u lokvi krvi u predsoblju stana i odmah pozvao policiju. Tragovi s uviđaja u Ulici Nikodima Milaša doveli su do Vujića.

Komarac je ponovo osuđen na 20 godina zatvora, a tu odluku potvrdio je Apelacioni sud.

Interesantno je da je Danijel Vujić brat Ilije Vujića, poznatog kao Bumbar, koji je takođe počinio jezive zločine. Ilija je 1993. godine izvršio stravičan zločin na Novom Beogradu, upadajući u stan i izvršivši brutalno ubistvo, za koje je bio osuđen na smrtnu kaznu, koja je kasnije preinačena u 40 godina zatvora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading