VENAC OD BRATA UBICE I ISPIJENA FLAŠA PIVA! Republika u Zlotu - EVO šta smo danas zatekli na grobu brata Dankinog ubice! (VIDEO)

Autor:

Hronika

12.04.2024

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalibor je juče sahranjen u Zlotu!

VENAC OD BRATA UBICE I ISPIJENA FLAŠA PIVA! Republika u Zlotu - EVO šta smo danas zatekli na grobu brata Dankinog ubice! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić, Društvene mreže

Mala Danka Ilić iz Bora, stara nepune dve godine, nestala je u utorak 26. marta. Istragom je otkriveno da je devojčica ubijena, što je saopšteno 4. aprila. Sumnja se da su je kolima udarili Srđan Janković i Dejan Dragijević. Nesrećna devojčica je bila živa posle udarca, ali je kasnije udavljena.

Od tada traje potraga za Dankinim telom. Otac i brat Dejana Dragijevića su uhapšeni zbog sumnje da su pomagali u zločinu.

Dalibor je preminuo u pritvoru, dok je Radetu određen pritvor. Dalibor Dragijević je sahranjen juče na seoskom groblju.

Ekipa Republike je i danas u selu Zlot, a posetili smo i grob Dejanovog brata, na kome je danas prazna flaša pica, bombone i ratluk, ali je jasno istaknut i venac koji su mu iz zatvora poslali otac i brat.

- Dragom sinu od njegove majke Svetlane, oca Radoslava i brata Dejana - piše na vencu koji se nalazi na grobu.

Majka Svetlana istakla je da je na sahranu sina došlo nekoliko komšija, dok je rodbina odbila da dođe.

Kako su ranije pričali za medije, meštani Zlota su šokirani onim što su Dejan, Rade i Dalibor uradili, te ne žele ni da izjave saučešće porodici. 

Takođe, našim reporterima su potvrdili da se u tom kraju nikada nije desilo ništa slično i da celo selo oplakuje nedužno dete koje je stradalo.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading