TELO ŽENE SREDNJIH GODINA PRONAĐENO KOD BORSKOG JEZERA! Sumnja se da se utopila!

Autor:

Hronika

12.04.2024

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za sada nije utvrđen identitet osobe.

TELO ŽENE SREDNJIH GODINA PRONAĐENO KOD BORSKOG JEZERA! Sumnja se da se utopila!

Foto: ST/Tamara Pavišić

Kako se saznaje, u okolini Borskog jezera danas je pronađeno telo.

Telo žene srednjih godina pronađeno je danas kod Borskog jezera, potvrđeno je za "Blic".

Za sada nije utvrđen identitet osobe. Prema nezvaničnim informacijama, voda je izbacila telo. Sumnja se da je reč o utopljeniku.

Inače, pre dve godine desile se jeziva saobraćajna nesreća kod Borksog jezera, a stanovnici je još uvek pamte. Tada je nesrećna žena nastradala u udesu čekajući hitnu pomoć, a muškarca su lekari zatekli mrtvog. Kod Borskog jezera tada su u razmaku od par sati umrl majka i sin, a komšije su bile zatečene jezivim prizorom.

Tada je,nešto pre ponoći pozlilo Draganu P. (51), pa je njegova majka Slavka T. M. (70) pozvala Hitnu pomoć. Njih dvoje su živeli u vikendici blizu Borskoj jezera, u razuđenom kraju, pa se ona dogovorila sa lekarima da izađe da ih sačeka, kako bi lakše našli put.

Nesrećna žena je ostavila sina i izašla. Čekajući lekare ona je i sama postala žrtva - iz pravca jezera pod velikom brzinom nju je, Zoran M. (47), udario "fijat puntom".

Nesrećna žena od jačine udarca odletela je desetak metara.

Stigla je u međuvremenu Hitna pomoć koja je pokušala da joj pomogne. Ubačena u vozilo na reanimaciju, doktori su činili sve što mogu, ali nije joj bilo spasa.

Borsko jezero duboko i do 52 metara 

Borsko jezero je veštačko jezero i nalazi se u podnožju planine Crni vrh blizu Bora. Jezerska voda je pre svega namenjena pogonima Rudarsko-topioničarskog basena, ali isto tako i razvoju turizma.

Ovo jezero može zauzimati površinu i do 79 hektara, a zapremina akumulacije je 10,55 miliona kubika. U vreme maksimalnog vodostaja u njega staje i do 12.000.000 metara kubnih vode vode, pa u svojim najdubljim tačkama može da bude duboko i do 52 metara.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading