TELO BRATA DANKINOG UBICE U ZAPEČAĆENOM METALNOM KOVČEGU! Neće biti otvaranja, a samo ONI mogu da prisustvuju sahrani!

Autor:

Hronika

11.04.2024

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povorka je krenula oko 13.30 časova.

TELO BRATA DANKINOG UBICE U ZAPEČAĆENOM METALNOM KOVČEGU! Neće biti otvaranja, a samo ONI mogu da prisustvuju sahrani!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Telo Dalibora Dragijevića dopremljeno je u metalnom, zapečaćenom kovčegu i bez otvaranja. Opelo će krenuti oko 14 .00 na Novom groblju u Zlotu, selu u kome žive Dragijevići.

Majka Svetlana, sva u crnom, krenula je sa rodbinom i prijateljima, koje uistinu nema mnogo, put groblja od porodične kuće.

Upravo će i sahrani prisustvovati samo porodica i prijatelji, dok je policija blokirala novinarima sve prilaze groblju.

Podsećamo, dvogodišnja devojčica Danka Ilić iz Bora nestala je 26. marta u Banjskom Polju, a od tada joj se gubi svaki trag. Uhapšeni su Dejan Dragijević i Srđan Janković, oba 50-godišnjaka i radnika JKP "Vodovod", koji su priznali da su udarili Danku službenim automobilom, zatim je ugušili i bacili njeno telo na deponiju.

Intenzivno se traga za telom deteta, ali ubice odbijaju da otkriju gde su ga sakrili, a teren u okolini Bora je veoma nepristupačan, što dodatno otežava potragu. Na saslušanju, Dejan je optužio oca Radeta (73) i brata Dalibora Dragijevića (40) za saučesništvo, tvrdeći da su mu pomogli da premesti telo na drugo mesto, ali lokacija ostaje nepoznata. Dalibor je preminuo u Policijskoj upravi u Boru, a danas će biti sahranjen na groblju u Zlotu.

Do sada, policija je pretražila delove Lazarevog kanjona, Zlotske reke i Lazareve pećine, kao i sela Zlot i Luka, ali telo devojčice nije pronađeno. Kako je naš repoter sa lica mesta juče javio, isušivala su se korita reka i potoka, u nadi da će se pronaći neki trag.

BONUS VIDEO

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading