DANAS SAHRANA BRATA DANKINOG UBICE! Policija u isto vreme nastavlja potragu za telom devojčice!

Autor:

Hronika

11.04.2024

06:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Punih sedam dana traži se telo dvogodišnje Danke!

DANAS SAHRANA BRATA DANKINOG UBICE! Policija u isto vreme nastavlja potragu za telom devojčice!

Foto: facebook

Policija već danima intenzivno traga za telom Danke Ilić, koja je ubijena u Banjskom Polju kod Bora. Osumnjičeni radnici JKP "Vodovoda", Dejan Dragijević i Srđan Janković, priznali su ubistvo deteta, što je dovelo do temeljne policijske pretrage svakog dela Banjskog Polja i okoline.

Do sada, policija je pretražila rejon Lazarevog kanjona, Zlotske reke i Lazareve pećine, kao i sela Zlot i Luka, ali telo devojčice nije pronađeno. Kako je naš repoter sa lica mesta juče javio, isušivala su se korita reka i potoka, u nadi da će se pronaći neki trag.

Traži se i tamo gde ljudska noga nije kročila

- Moram da kažem da naši ljudi izlažu svoje živote riziku i opasnosti jer pristupaju tako nepristupačnim terenima gde ljudska noga nikada nije kročila.Svi su oni ljudi, svi oni se osećaju sa patnjama ove porodice i imaju decu tog uzrasta. I ta njihova odgovornost prelazi službeno i profesionalno. To je moralna i ljudska odgovornost - rekao je Željko Brkić, državni sekretar MUP juče.

Ne rade diskoteke

Od 26. marta, kada je Danka Ilić nestala, a kasnije kada je otkriveno da je bila svirepo ubijena, Bor i okolna sela su preplavljeni tišinom.

Građani su šokirani saznanjem da su dvojica muškaraca udarila nesrećno dete automobilom, zatim ga stavila u vozilo i ubila. Ovo je izazvalo veliku potresenost u zajednici, što je rezultiralo zatvaranjem diskoteka u Boru tokom vikenda, dok su građani otkazivali privatne proslave kao znak solidarnosti.

Danas sahrana brata ubice 

Groblje u selu Zlot na kojem će danas biti sahranjen Dalibor Dragijević (40), koji je preminuo u policiji dok je bio u pritvoru zbog sumnje da je pomogao bratu da pomeri telo Danke Ilić, juče je bilo potpuno blokirano.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading