POZNATO DA LI ĆE RADE PRISUSTVOVATI SAHRANI SINA MONSTRUMA KOJI JE POMOGAO DA SE SAKRIJE TELO MALE DANKE! Ovo su najnovije informacije!

Autor:

Hronika

11.04.2024

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalibor je preminuo u policiji, a danas će biti sahranjen u Zlotu.

POZNATO DA LI ĆE RADE PRISUSTVOVATI SAHRANI SINA MONSTRUMA KOJI JE POMOGAO DA SE SAKRIJE TELO MALE DANKE! Ovo su najnovije informacije!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Facebook

Brat osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić (40) preminuo je 7. aprila u 3:10 ujutru u Policijskoj upravi u Boru, gde je bio zadržan zbog sumnje da je pomagao u premestanju tela devojčice. Sahrana će se održati danas.

Telo preminulog će najverovatnije biti dopremljeno iz Niša oko 14 časova, a sahrana će se održati na Novom groblju u selu Zlotu između 14 i 15 časova. Umrlice i dalje nema u selu.

Otac preminulog, koji se nalazi u pritvoru, je odneto odelo, ali neće biti na sahrani, budući da je njegov zahtev odbijen. Brat preminulog takođe neće biti prisutan.

- Mom klijentu nije dozvoljeno da prisustvuje sahrani sina. On se nalazi u pritvoru pod sumnjom da je pomagao pri uklanjanu dokaza. Branio se ćutanjem u tužilaštvu. Uložiću žalbu na odluku o pritvoru - kaže za "Telegraf.rs" advokat Nebojša Živanović koji zastupa Radoslava.

Podsetimo, preminuli je uhapšen 6. aprila zajedno sa ocem zbog sumnje da je pomogao bratu (50) da premesti telo ubijene Danke Ilić sa deponije nadomak Banjskog Polja na još uvek nepoznatu lokaciju na teritoriji Bora. Navodno je priznao krivicu u policiji, ali saslušanje u tužilaštvu nije dočekao jer je preminuo od srčanog udara u pritvorskoj ćeliji.

Danka Ilić je nestala 26. marta u Banjskom Polju, a deset dana kasnije objavljeno je da je ubijena i da su uhapšene dve osobe za koje se sumnja da su počinile ovo krivično delo, javio je Mondo.

Komšije ne žele na sahranu

Kako kažu komšije ove porodice, iako su celog života u dobrim odnosima, oni se neće pojaviti na pogrebu.

Iako porodicu Dragijević poznajem celog života, ne pada mi ni na kraj pameti da idem na Daliborovu sahranu. Posle svega što su učinili ne znam da li će jedna osoba, a da nije iz njihove familije, doći na sahranu čoveku koji je pomogao da se sakrije telo ubijene Danke - rekao je meštanin Zlota za Informer.

Otkako sam čuo da je dete ubijeno, strašno sam se opteretio, jer ne mogu da verujem da je neko sposoban za ovako užasan zločin. Evo, opet je opsada u selu, puno policije, traže dete svuda. Ubicama i pomagačima, mojijm komšijama, moglo je svašta da pande na pamet. Rezervoara za vodu, koji su nekada služili za navodnjavanje, ima svuda okolo. I sad, ako ej sve tačno, pa ko je lud da ode i da tuguje na groblju zato što nema više jednog monstruma - dodao je za pomenuti medij jedan mladić iz Zlota.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading