OTAC OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO DANKE UHAPŠEN, A EVO KAKO SE JUČE PRAVDAO: "Supruga i ja smo srčani bolesnici..."

Autor:

Hronika

06.04.2024

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić saslušani su sinoć u tužilaštvu, a tom prilikom jedan od osumnjičenih je priznao zločin, dok se drugi branio ćutanjem.

OTAC OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO DANKE UHAPŠEN, A EVO KAKO SE JUČE PRAVDAO: "Supruga i ja smo srčani bolesnici..."

Foto: ST/Vladimir Lukić, facebook

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su R. D. (73) i D. D. (40) zbog postojanja osnova sumnje da su D. D. (50) osumnjičenom za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić pomogli da premesti telo devojčice sa deponije u okolini Banjskog polja na za sada nepoznatu lokaciju na teritoriji grada Bora, saopštio je MUP.

- Zbog postojanja osnova sumnje da su najverovatnije 28. marta ove godine počinili krivično delo pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela, R. D. i D. D. određeno je zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru - navodi se u saopštenju MUP-a.

Inače, ekipa Republike je tokom jučerašnjeg dana otišla do porodice osumnjičenog Dejana Dragijevića u selo Zlot, gde je u dvorištu porodične kuće zatekla njegovog oca, koji je danas uhapšen.

Tom prilikom on je za naš portal izjavio da ništa o slučaju ne zna i da čeka da se utvrdi šta je istina.

Teško mi je, ne mogu da pričam, a i ne znam šta bih rekao.. Odveli su mi i mlađeg sina Dalibora i juče i danas ujutru da da izjavu. I supruga i ja smo srčani bolesnici, zbog nas je nakon što je Dejan uhapšen dolazila Hitna pomoć - rekao je Rade Dragijević za Republiku.

Podsetimo, Srđan Janković i Dejan Dragijević su kolege iz JKP Vodovod i oni su 26. marta devojčicu udarili službenim vozilom, a potom istim njeno telo odvezli na deponiju gde su ga prvobitno bacili. Potraga traje od prekjuče, a ispituje se i pretražuje da li je ono prebačeno sa tog mesta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading