"NIJE BIO SAMO JEDAN PUNTO": Major policije otkrila šok detalj, ovo niko nije ZNAO!

Autor:

Hronika

01.04.2024

00:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radi se hronologija događaja, rekla je Bojana Otović Pjanović.

"NIJE BIO SAMO JEDAN PUNTO": Major policije otkrila šok detalj, ovo niko nije ZNAO!

Foto: ST/Tamara Pavišić, Tanjug/Strahinja Aćimović, Društvene mreže

Bojana Otović Pjanović

Bojana Otović Pjanović, major policije, gostovala je u "Hit Tvitu" na TV Pink, gde je pričala o nestanku malene Danke Ilić (2) iz Bora. Između ostalog, ona se dotakla teme snimaka sa nadzornih kamera iz ulice u Banjskom polju, na kojoj se video punto koji je izazvao dramu među narodom.

- Nije bio samo jedan "punto", radi se hronologija događaja, od početka do kraja, uz analizu vremena koliko je potrebno od ulaska, do zaustavljanja, pa smo radili analizu da li su vozači bili pod dejstvom alkohola. Mediji nisu imali razloga da selektuju samo jedan "punto" - rekla je.

Ona je istakla da su policijski službenici od samog početka prijave nestanka Danke Ilić preduzeli sve mere kako bi se pronašla devojčica. 

- Ponosna sam na UKP, pripadnike MUP, koji se ne štede, oni i dalje rade. Načelnik je u svakom trenutku na vezi. Helikopteri i dalje nadleću teren, spasioci pretražuju terene kvadovima. Kolege preispituju svih činjenica i okolnosti i moramo da izgradimo rekonstrukciju događaja kako bi objasnili šta se desilo i kako je nestala. Juče smo dobili informaciju o snimku iz Beča, i odmah smo svi u roku od 5 minuta na mestu gde treba da budemo da bismo proverili, uz dobro koordinaciju sa Interpolom, preko naše ambasade raspisana poternica koja je aktivirana i u zemljama u okruženja o nestanku deteta, sa svim obeležjima i o tome kako je bila obučena - istakla je Bojana i dodala:

- Istraga je obimna, tim stručnjaka je veliki, svi radimo zajedno. Zahvaljujući tehničkim sredstvima i ljudskim resursima se radi na utvrđivanju svih okolnosti i odbacivanjem svih ostalih, ali ne želim da otkrivam previše, da ne bi dali ideju nekom sledećem počiniocu. Ovde su od početka ispunjeni svi uslovi kako bi se aktivirao sistem "Pronađi me", što se proverava na početku, pre puštanja u rad. Podvrgli smo poligrafu, i na sve načine sužavamo broj svih indicija u ovom slučaju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading