SPAVAO SA DVA OMILJENA DOBERMANA, OBOŽAVAO ROK MUZIKU! Prijatelj ubijenog Zorana šokiran: "Bio je pre tri dana kod mene..."

Autor:

Hronika

07.03.2024

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Susedi ne mogu da veruju da im se u kraju dogodilo ubistvo.

SPAVAO SA DVA OMILJENA DOBERMANA, OBOŽAVAO ROK MUZIKU! Prijatelj ubijenog Zorana šokiran: "Bio je pre tri dana kod mene..."

Foto: Tanjug/J. PAP, Društevne mreže

Nekadašnji vlasnik kafića "Flojd" u Rumi i odgajivač pasa rase doberman Zoran Obradović ubijen je u svojoj kući u Rumi.

Policija sumnja da je do ubistva došlo u subotu, a da je njegovo telo pronašao prijatelj tri dana kasnije. Prijatelji su primetili da im se ne javlja na pozive, ap su odlučili a ga posete, a zatekli su otključana vrata kuće, krv na zidovima i po podu i njegovo telo, nezvanična su saznanja medija.

 

 

Inače, Zoran je bio poštovan među komšijama. Bio je karakterističnog izgleda, imao je dugu kosu i bio je zaljubljenik u rok muziku i pse.

Na njegovim društvenim mrežama najviše se mogu videti psi, budući da je imao odgajivačnicu "Black iron warrior", ali se bavio i muzikom. Upravo zato je i nazvao kafić "Flojd", po poznatom bendu.

Bio mi je komšija, dobar covek. Imao je svoj biznis, svoje pse, to mu je biznis bio. Nisam primetio nikakvo čudno ponašanje, on je bio sam za sebe zatvoren - kazao je jedan od suseda Slobodan Kolarević.

Susedi takođe ističu da je Zoran iznajmljivao lokal, ali da ne znaju ko bi mogao da izvrši zločin.

- Imao je dosta prijatelja, ali je bio bolestan fizički nešto. Imao je dva omiljena psa dobermana sa kojima je spavao u krevetu - dodao je.

Njegov prijatelj iz osnovne škole sa kojim je ekipa Republike razgovarala šokiran je zločinom koji se dogodio.

- Bio je kod mene kući pre tri dana, doneo mi je hranu za kanarince. Ne mogu da verujem šta se dogodilo! Ko je to mogao da uradi, nije ni kriminalac, ni ništa, pošten čovek - upitao se on.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading