TEŠKA SAOBRAĆAJKA U NOVOM SADU: Automobil potpuno smrskan - stvaraju se gužve! (FOTO)

Autor:

Hronika

22.02.2024

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detalji o uzrocima nesreće još uvek nisu poznati, ali nadležni organi rade na utvrđivanju svih relevantnih činjenica.

TEŠKA SAOBRAĆAJKA U NOVOM SADU: Automobil potpuno smrskan - stvaraju se gužve! (FOTO)

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ, YouTube/Printscreen

Jutros se dogodila teška saobraćajna nezgoda na uglu Sentandrejskog puta i Partizanske ulice u Novom Sadu. Fotografije objavljene na društvenim mrežama prikazuju potpuno smrskan automobil sa prednje strane, dok je policija već na licu mesta.

Povređenih nema, ali gužve su velike

Na sreću, nema povređenih u ovoj saobraćajnoj nesreći. Međutim, primetno je da se na mestu udesa stvaraju velike gužve, što dodatno otežava saobraćaj u tom delu Novog Sada.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Reakcije na društvenim mrežama

Nakon što su fotografije nesreće objavljene na društvenim mrežama, korisnici su izrazili zabrinutost za bezbednost saobraćaja u tom delu grada. Takođe, mnogi su se zahvalili što nije bilo povređenih i izrazili nadu da će se saobraćaj uskoro normalizovati.

Policija na terenu

Policija je već na licu mesta i preduzima neophodne mere kako bi utvrdila uzroke ove teške saobraćajne nesreće. Detalji o uzrocima nesreće još uvek nisu poznati, ali nadležni organi rade na utvrđivanju svih relevantnih činjenica.

Apel vozačima na oprez

Ova nesreća još jednom ukazuje na značaj pažljive vožnje i poštovanja saobraćajnih propisa. Apelujemo na sve vozače da budu posebno oprezni u saobraćaju kako bi se izbegle ovakve tragične situacije.

Saobraćajna nesreća na uglu Sentandrejskog puta i Partizanske ulice u Novom Sadu izazvala je ozbiljne gužve i zabrinutost među građanima. Nadamo se da će policija brzo utvrditi uzroke nesreće i da će se saobraćaj uskoro normalizovati. Ovaj incident takođe podseća sve učesnike u saobraćaju na važnost bezbedne vožnje i poštovanja saobraćajnih pravila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading