NUSRET SAV KRVAV I U AGONIJI NASLANJA SE NA KOLAC! Osvanuo jeziv snimak poslednjih trenutaka života svirepo ubijenog mladića iz Tutina! (VIDEO)

Autor: M.B.

Hronika

15.02.2024

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mračna senka nad istragom,osvanuo jeziv snimak.

NUSRET SAV KRVAV I U AGONIJI NASLANJA SE NA KOLAC! Osvanuo jeziv snimak poslednjih trenutaka života svirepo ubijenog mladića iz Tutina! (VIDEO)

Foto: Facebook

Istraga o tragičnoj smrti Nusreta Destanovića nastavlja se uz nove detalje koji bacaju mračnu senku na ceo slučaj. Novi video-snimci i dokazi pronađeni na mestu zločina otkrivaju jezive činjenice koje dodatno komplikuju ovu veoma tešku situaciju.

 


 

 

Hrabrost u ispravljanju pogrešnih informacija


Pogrešne informacije koje su prvobitno bile objavljene u medijima sada su ispravljene zahvaljujući hrabrosti i istrajnosti Enka Hadžibulića, rođaka žrtve.Hadžibulić je svojom hrabrošću i upornošću uspeo da bude ključni svedok potrage i analize ključnih dokaza, što je od suštinskog značaja za dalji tok istrage.
Svedočanstvo o jezivim događajima

Hadžibulić je za "sandžakdanas" detaljno opisao događaje koji su prethodili tragičnom otkriću. Prema njegovim rečima, video-snimak razotkriva brutalni napad na ranjenog Nusreta Destanovića, dodatno potvrđujući težinu ovog slučaja.

Prema Hadžibulićevom svedočenju, osoba u crvenoj jakni je ranjeni Nusret Destanović, koji se oslonio na kolac na kom je njegova porodica kasnije pronašla krvave tragove. Osoba koja pokušava da ugura Nusreta Destanovića u automobil je S.Z.A, a snimak jasno prikazuje pokušaj prisilnog unosa ranjenog u vozilo, uz udaranje nogama.

Uznemirujući detalji otkriveni u slučaju nesrećnog Destanovića

Jedan od najužasnijih detalja koji je izašao na videlo u vezi sa slučajem nesrećnog Destanovića je činjenica koju je otkrio Hadžibulić. Naime, otkriveno je da je S.Z.A. telo nesrećnog Destanovića bacio u napušteni bunar na imanju svoje majke, u mestu poznatom kao Međgor. Ovo uznemirujuće otkriće je ključno za razumevanje obima zločina i brutalnosti koja je prethodila.

Hadžibulićeva informacija o mestu gde je telo bačeno igra ključnu ulogu u rasvetljavanju slučaja. Ovo otkriće ne samo da je pomoglo u lociranju tela nesrećnog Destanovića, već je takođe pružilo dublji uvid u stepen brutalnosti zločina koji je prethodio. Lokacija napuštenog bunara na imanju majke osumnjičenog dodatno je doprinela uznemirujućoj prirodi ovog zločina.

 

U nedelju je u Đerekari, u prisustvu velikog broja rodbine i prijatelja, održana sahrana ubijenog Destanovića. Smrt ovog mladića još uvek je obavijena velom tajne.Spekuliše se da je zločin bio planiran, a osumnjičeni za ovaj gnusan čin navodno je pobegao u Nemačku, ostavljajući porodicu i prijatelje u potpunom šoku i neizvesnosti.

Teško ubistvo – kazna od najmanje deset godina zatvora ili doživotni zatvor

Prema saopštenju Višeg javnog tužilaštva (VJT), za krivično delo teškog ubistva, koje podrazumeva lišavanje života na svirep ili podmukao način, zakon predviđa kaznu od najmanje deset godina zatvora ili čak doživotni zatvor. Ovo je jasan pokazatelj ozbiljnosti ovog slučaja i odlučnosti pravosudnih organa da pronađu i kazne počinioce ovog strašnog zločina.
 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading