METAK JOJ PROŠAO KROZ MOBILNI TELEFON! ADRIANA KRENULA DA POZOVE OCA A ONDA JE KOSTA KECMANOVIĆ UPUCAO? Jezivi detalji sa suđenja roditeljima dečaka-ubice

Autor:

Hronika

14.02.2024

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svedočenje koje tera suze na oči!

METAK JOJ PROŠAO KROZ MOBILNI TELEFON! ADRIANA KRENULA DA POZOVE OCA A ONDA JE KOSTA KECMANOVIĆ UPUCAO? Jezivi detalji sa suđenja roditeljima dečaka-ubice

Foto: ST/Nemanja Pančić, Printscreen

Danas se nastavlja parnični postupak protiv Vladimira i Miljane Kecmanović, kao i njihovog maloletnog sina, koji je počinio masovno ubistvo u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar".

Podserimo, ovaj postupak je pokrenut po tužbi porodice ubijene devojčice Adriane Dukić, koja je bila u istom odeljenju sa dečakom koji je izvršio zločin.

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen

 

Svedočenjem o bolu i samom dogadjaju Daneta Dukića oca nastradale Adriane Dukić nastavljeno je sudjenje Kecmanovićima.

- Bili smo srećna  petočlana porodica i svako jutro sam se Bogu zahvaljivao za sreću koju imam sa Biljanom i troje dece. Doselili smo se iz Francuske da bi ovde mogli da se deci vise posvetimo . Adriana je bila posebna za mene  jer je najstarija i od dana kad sam ostao bez nje moj zivot stoji. Jeste da imamo još dvoje dece ali nista vise nije isto, tuga je ispunila nas dom - ispricao je Dane.

Naime, čitava sudnica se rasplakala kada je pričao o samom masakru i saznanju da ne ostao bez ćerke.

- Moja Adriana je pogođena sa pet metaka. Jedan je pogodio u potiljak , a četiri u telo. Telefon joj je nađen razlupan, kroz njega je prošao metak...Verovatno  je htela da me pozove kad je zapucao. Sve joj je natopljeno krvlju, osim pernice koja je ostala na stolu, u - rekao je Dukić. 

Foto: ST/Vladimir Lukić

 

 

Detalj koji je tokom njegovog svedočenja izazvao najviše pažnje jeste činjenica, da je, kako je on rekao, njegova ćerka držala telefon u ruci, želeći da ga pozove. 

Međutim, u tom trenutku, školski drug ju je ubio. 

Podsećamo, paralelno sa ovim postupkom, održavaju se još dva parnična suđenja. U drugom postupku, tužbu su podneli ukupno 27 članova porodica ostale ubijene dece, kao i čuvara škole Dragana.

Parnični postupak porodice Dukić je odvojen od ostalih, s obzirom na to da su oni prvi podneli predlog za određivanje privremene mere. U odnosu na njihov zahtev, doneto je rešenje zabrane otuđenja imovine Miljane Kecmanović, što ih je zakonski obavezalo da u roku od 30 dana podnesu tužbu. Ova tehnička procedura rezultirala je odvojenim suđenjem.

Na samom početku suđenja, zatraženo je veštačenje cele porodice Kecmanović kako bi se utvrdili odnosi unutar porodice, s obzirom na sumnje u "rđave navike".

Važno je napomenuti da je jedan od tuženih i sam maloletni dečak, iako je to neobično u parničnom postupku. Međutim, u krivičnom postupku, on nije tužen jer u trenutku izvršenja krivičnog dela nije imao 14 godina i nije krivično odgovoran.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
pravda

15.02.2024 18:59

Svi da razmotre situaciju da je KK naruceni ubica...neko stoji iza toga....zasto 5 metaka u devojcicu...sve su to uspesna deca neki i poznatih roditelja...ovo je necija dobro isplaniran plan narucenih ubistava...nije kk tako hrabar...treba mu suditi iako nema 18 godina....sacekati i da napuni 18....ali mu ne dati pravo da se skoluje...zasto on ima pravo da pohadja skolu???? drugoj deci je to pravo uskratio....kad je pametan sta ce mu diploma....nema diplome....jos bi i Vukovac da bude mozda, sramotaaaaaa

Odgovori 34 8
Hani

15.02.2024 19:54

@pravda - Kakva naručena ubistva? Zašto insinuirate da je to sve nečiji plan i time ga abolirate od krivnje. Dečko je dovoljno bistar i zao da sam sve smisli. I treba ga pritvoriti doživotno, kao i njegove roditelje.

Odgovori 54 4