NOVI DETALJI JEZIVOG UBISTVA U TUZLI: Pijan ispalio skoro ceo šaržer u Amru, a zatim otišao kući da se prevuče i opere ruke

Autor:

Hronika

09.02.2024

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema informacijama, Ćustendil je ispalio više od 17 metaka u pravcu nesretne Kahrimanović, od kojih je više od 14 pogodilo nesrećnu ženu.

NOVI DETALJI JEZIVOG UBISTVA U TUZLI: Pijan ispalio skoro ceo šaržer u Amru, a zatim otišao kući da se prevuče i opere ruke

Foto: Dnevni Avaz/A.Bešić

Šokantno ubistvo Amre Kahrimanović, vlasnice ugostiteljskog objekta, izazvalo je veliku pažnju javnosti u Bosni i Hercegovini, ali i širom regiona.

Njen ubica, Elvis Ćustendil, pripadnik MUP-a TK, izvršio je zločin iz službenog pištolja, iako je bio na godišnjem odmoru. Još više uznemirujuć podatak je da je bio pijan tokom izvršenja ovog brutalnog čina.

Prema informacijama, Ćustendil je ispalio više od 17 metaka u pravcu nesretne Kahrimanović, od kojih je više od 14 pogodilo nesrećnu ženu.

Nakon zločina, Ćustendil se vratio kući, presvukao, oprao ruke i krenuo u grad, gde je ubrzo uhapšen.

Ćustendil nije predao svoj službeni pištolj, iako je bio na godišnjem odmoru, što je bio prekršaj svih procedura. 

Na konferenciji za medije, policijski komesar Dževad Korman je potvrdio da je Ćustendil bio van dužnosti i nalazio se u alkoholisanom stanju tokom izvršenja ovog zločina. Takođe je istaknuto da Ćustendil nije postupio u skladu sa propisima, s obzirom da nije predao svoje oružje pre godišnjeg odmora.

Na pitanje kako je Ćustendil prošao lekarski pregled, istaknuto je da ih policajci ne rade. Poslednji lekarski pregled urađen je 1993. godine?!

- Nemamo zvanična saznanja o tome da je lečen zbog bilo kakvih psihotičnih stanja - dodao je Korman.

Prema informacijama „Avaza“, a što je potvrdila i policija, Ćustendil je u lokal došao sa prijateljima sa kojima je pio. Sat pre ubistva dogodio se incident u lokalu, zbog čega je pozvao policiju jer je jedan od njegovih "kolega" sa kojima je sedeo narušavao javni red i mir.

Ćustendil je, naime, zvao policajce da dođu i intervenišu, što su i oni i uradili te su izveli muškarca iz tržnog centra i odveli ga u stanicu. No, on je zatim nastavio piti. To, nažalost, nije bio alarm za njegove kolege.

Porodica ubijene Amre Kahrimanović demantovala je navode o bilo kakvoj vezi između nje i Ćustendila. Istakli su da je Amra Elvisa poznavala samo kao gosta, te da nisu bili ni u kakvim privatnim, poslovnim ili ljubavnim odnosima.

Direktor Federalne uprave policije Vahidin Munjić istakao je da u većini policijskih organa u Bosni i Hercegovini nije adekvatno uređen sistem ljekarskih pregleda policijskih službenika, što postavlja pitanje o neophodnosti unapređenja ovog sistema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading