OVO JE MLADIĆ KOJI JE PREGAZIO MILUTINA, PA POBEGAO SA LICA MESTA: Vozio pijan i bez dozvole, POLICIJA MU JUTROS STALA NA PUT!

Autor:

Hronika

04.02.2024

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navodno, N. S. je prethodno bio u lovu sa prijateljima, da bi potom svratio u centar sela gde se održavala manifestacija.

OVO JE MLADIĆ KOJI JE PREGAZIO MILUTINA, PA POBEGAO SA LICA MESTA: Vozio pijan i bez dozvole, POLICIJA MU JUTROS STALA NA PUT!

Foto: Društvene mreže

Muškarac N. S. iz sela Kusići kod Bele Crkve uhapšen je jutros zbog sumnje da je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo Milutin Urošević (58) kada ga je, kako se sumnja, pod dejstvom alkohola i bez vozačke dozvole udario i pobegao. Nesreća se dogodila sinoć oko 21 sat na lokalnom putu u selu Kusići kod Bele Crkve.

Sumnja se da je N. S. vozio bez vozačke dozvole i pod dejstvom alkohola

Sumnja se da je N. S. sinoć uzeo automobil od prijatelja koji nije bio registrovan i izazvao saobraćajnu nesreću vozeći bez vozačke dozvole, a potom pobegao u nepoznatom pravcu. Navodno, N. S. je prethodno bio u lovu sa prijateljima, da bi potom svratio u centar sela gde se održavala manifestacija. N. S. je prema rečima očevidaca pio alkohol na proslavi, a zatim seo u auto prijatelja i otišao.

Republika

Foto: Društvene mreže

Milutin Urošević

 

Detalji nesreće i očeviciIsprva se nije znalo da je došlo do saobraćajne nesreće, već je informacija bila da je Milutin Urošević sa povredama glave nađen pored puta. Niko nije ni znao da je došlo do saobraćajne nesreće u selu to veče, a kasnije se utvrdilo da je N. S. navodno pod dejstvom alkohola seo za volan kako bi otišao do prijatelja. Na toj deonici došlo je do nesreće kada se pored puta kretao Milutin, a N. S. je kolima naleteo na njega, udario ga, a potom prešao točkovima preko njega. Nije se zaustavio, niti izašao da proveri kako je Milutin već je pobegao.

Reakcija porodice i oproštaj sina

Prolaznici su uočili Milutina Uroševića pored puta i pozvali policiju i Hitnu pomoć koja je nažalost samo mogla da konstatuje smrt nesrećnog čoveka koji se navodno, peške vraćao sa proslave u selu jer je bio popio. Sin poginulog, Ivan Urošević, oprostio se od oca potresnim rečima na Fejsbuku. Ovo je bol koju će nositi dokle god bude bio živ, a zahvalio se svim prijateljima i rođacima na izjavama saučešća.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading