KAKO SAMO MOŽE?! Bizarna scena u Višem sudu: Majka Koste Kecmanovića LJUBAZNO ĆASKA sa advokatima, dok roditelji nastradale dece GRCAJU U SUZAMA pored nje! (FOTO)

Autor: D.B.

Hronika

29.01.2024

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na samom početku suđenja, sud će razmotriti predlog tužilaštva da se javnost isključi sa glavnog pretresa radi zaštite interesa maloletnih lica.

KAKO SAMO MOŽE?! Bizarna scena u Višem sudu: Majka Koste Kecmanovića LJUBAZNO ĆASKA sa advokatima, dok roditelji nastradale dece GRCAJU U SUZAMA pored nje!  (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

U Višem sudu u Beogradu danas bi trebalo da počne suđenje ocu i majci dečaka ubice koji je 3. maja 2023. u beogradskoj Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devetoro dece i čuvara te škole.

Među prvima koji su pristigli u Viši sud,  bili su su otac Angeline Acimović i majka Eme Kobiljski. 

Nakon porodice Kobiljski, i ostalih roditelja nastradale dece, došli su advokati Borivoje i Irina Borović bez optužene Miljane Kecmanović, koja je kasnila, i ušla sama. 

Ono što je svima koji su pristigli bilo začuđujuće, jeste činjenica da je majka Miljana ispred roditelja tragično nastradale dece ljubazno, i sa osmehom ćaskala sa advokatima koji je brane. 

Kako se može videti na fotografijama koje su dostavili naši reporteri sa terena, Miljana ima pravo nadmeno držanje, odevena je u skupu garderobu.

Na samom početku suđenja, sud će razmotriti predlog tužilaštva da se javnost isključi sa glavnog pretresa radi zaštite interesa maloletnih lica.

Nakon toga, tužilaštvo i odbrana će izneti svoja uvodna izlaganja, predložiti dokazne materijale i omogućiti optuženima da se izjasne o krivici.

Osim za današnji dan, suđenje je zakazano i za 30. januar.

Pored oca Vladimira Kecmanovića i majke Miljane Kecmanović, optuženi su vlasnik streljačkog kluba "Partizan praktikal šuting", Ratko I., i instruktor u tom klubu, Nemanja M.

Optužnica Višeg javnog tužilaštva u Beogradu predlaže kaznu zatvora od 12 godina za Vladimira Kecmanovića, kaznu od dve i po godine zatvora za Miljanu Kecmanović, dok su za Ratka I. i Nemanju M. predložene kazne zatvora od po tri godine.

Vladimir Kecmanović se suočava sa optužbom za teško delo protiv opšte sigurnosti, zbog obučavanja svog 13-godišnjeg sina za rukovanje vazdušnim i vatrenim oružjem, kao i nebezbednog čuvanja oružja, što nije primereno uzrastu deteta i zakonskim standardima.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tuga je to velika

29.01.2024 23:40

Objektivno sta god da je uradila, bila bi napadnuta. Da ćuti, bila bi nadmena. Da prica, kako može. Da se osmehnula, bila bi psihopata. Da je prisla ostecenima, bila bi provokator. Niste fer, ne dao Bog nikome.