KAKO OVA ŽENA MOŽE DA BUDE TAKO HLADNA?! Podigla glavu i ušla u sud, kao da joj sin nije POČINIO HOROR! Njeno držanje je jezivo!

Autor:

Hronika

29.01.2024

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kecmanović se ispred sudnice u Palati pravde pojavila sređena, skupo obučena i isfenirana.

KAKO OVA ŽENA MOŽE DA BUDE TAKO HLADNA?! Podigla glavu i ušla u sud, kao da joj sin nije POČINIO HOROR! Njeno držanje je jezivo!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Miljana Kecmanović

Danas pred Višim sudom u Beogradu počinje suđenja ocu i majci dečaka ubice koji je 3. maja 2023. godine izvršio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", uzrokujući smrt devetoro dece i čuvara škole. Kako javljaju naši reporteri sa terena, ispred sudnice se među prvima pojavila Miljana Kecmanović sa advokatima, a njen stav nameće jednostavno pitanje - kako ova žena može da bude tako hladna.

Miljana se ispred sudnice u Palati pravde pojavila sređena, skupo obučena i isfenirana, a njen pogled je bio prodoran i hladan.

Kako se može videti na fotografijama koje su dostavili naši reporteri sa terena, Miljana ima pravo nadmeno držanje, odevena je u skupu garderobu,a to što stoji prekoputa roditelja žrtava njenog sina Koste Kecmanovića je nije sprečilo da se u više navrata osmehne.

U Palatu pravde advokati  Borovići nisu ušli zajedno sa Miljanom Kecmanović ali su joj se pridružili ispred sudnice.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Advokati Borovići

Na samom početku suđenja, sud će razmotriti predlog tužilaštva da se javnost isključi sa glavnog pretresa radi zaštite interesa maloletnih lica.

Nakon toga, tužilaštvo i odbrana će izneti svoja uvodna izlaganja, predložiti dokazne materijale i omogućiti optuženima da se izjasne o krivici.

Osim za današnji dan, suđenje je zakazano i za 30. januar.

Pored oca Vladimira Kecmanovića i majke Miljane Kecmanović, optuženi su vlasnik streljačkog kluba "Partizan praktikal šuting", Ratko I., i instruktor u tom klubu, Nemanja M.

Optužnica Višeg javnog tužilaštva u Beogradu predlaže kaznu zatvora od 12 godina za Vladimira Kecmanovića, kaznu od dve i po godine zatvora za Miljanu Kecmanović, dok su za Ratka I. i Nemanju M. predložene kazne zatvora od po tri godine.

Vladimir Kecmanović se suočava sa optužbom za teško delo protiv opšte sigurnosti, zbog obučavanja svog 13-godišnjeg sina za rukovanje vazdušnim i vatrenim oružjem, kao i nebezbednog čuvanja oružja, što nije primereno uzrastu deteta i zakonskim standardima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Branko

29.01.2024 14:27

Zakoni ne mogu opisati svako krivicno delo - masta roditelja monstruoznog ubice ih visestruko prevazilazi...i odsustvo grize savesti i odsustvo kajanja bi trebala biti najteza krivicna dela...

Odgovori 15 3
Ena

29.01.2024 17:55

Šta je materi ubice smešno? To što na leđima nosi deset krstova ubijenih? Ni ona nije u vinkli!

Odgovori 11 2