DA LI SE MILJANA KECMANOVIĆ SMEJE U LICE PORODICAMA ŽRTAVA?! Kostina majka se pojavila u Palati pravde, a onda...

Autor:

Hronika

29.01.2024

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postavlja se pitanje da li se ova žena smeje roditeljima i porodicama žrtava.

DA LI SE MILJANA KECMANOVIĆ SMEJE U LICE PORODICAMA ŽRTAVA?! Kostina majka se pojavila u Palati pravde, a onda...

Foto: ST/Nemanja Pančić

Miljan Kecmanović

Danas pred Višim sudom u Beogradu počinje suđenja ocu i majci dečaka ubice koji je 3. maja 2023. godine izvršio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", uzrokujući smrt devetoro dece i čuvara škole. Kako javljaju naši reporteri sa terena, ispred sudnice se među prvima pojavila Miljana Kecmanović sa advokatima.

Ono što  je sve šokiralo, a što se vidi na fotografijama koje smo zabeležili je da se Miljana Kcemanović čak u pojedinim trenucima smeje.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Miljana Kecmanović se smeje

Postavlja se pitanje da li se ova žena smeje roditeljima i porodicama žrtava.

Na samom početku suđenja, sud će razmotriti predlog tužilaštva da se javnost isključi sa glavnog pretresa radi zaštite interesa maloletnih lica.

Nakon toga, tužilaštvo i odbrana će izneti svoja uvodna izlaganja, predložiti dokazne materijale i omogućiti optuženima da se izjasne o krivici.

Osim za današnji dan, suđenje je zakazano i za 30. januar.

Pored oca Vladimira Kecmanovića i majke Miljane Kecmanović, optuženi su vlasnik streljačkog kluba "Partizan praktikal šuting", Ratko I., i instruktor u tom klubu, Nemanja M.

Optužnica Višeg javnog tužilaštva u Beogradu predlaže kaznu zatvora od 12 godina za Vladimira Kecmanovića, kaznu od dve i po godine zatvora za Miljanu Kecmanović, dok su za Ratka I. i Nemanju M. predložene kazne zatvora od po tri godine.

Vladimir Kecmanović se suočava sa optužbom za teško delo protiv opšte sigurnosti, zbog obučavanja svog 13-godišnjeg sina za rukovanje vazdušnim i vatrenim oružjem, kao i nebezbednog čuvanja oružja, što nije primereno uzrastu deteta i zakonskim standardima.

BONUS  VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Suzana

29.01.2024 13:29

I majka i otac su psihopate i rodili su dete psihopatu i monsturma i treba ih sve doživotno zatvoriti.

Odgovori 24 4
Ime

29.01.2024 19:32

@Suzana - Da, izgleda da su oni zasticeni kao beli medvedi. Iz vrha ih stite pretpostavljam.

Odgovori 10 3
Joja

30.01.2024 17:19

@Ime - Ne gresite. Yato se toliko i bahate.

osoba

07.02.2024 23:12

Molim da ljudi ne osudjuju roditelje previse jer danasnji roditlji ne odgajaju svoju decu nego skole, ulica i drustvene mreze. Te stoga ko jos od roditelja zapravo, ali zapravo poznaje svoje dete. Svi mislite da ste ih dobro odgajili a predajete ih tako lako u javno "obrazovne" i "vaspitne" ustanove. Treba se forsirati skolovanje kod kuce ako neko vec ima novca za to.