EVO KAKO IZGLEDA MAJKA MASOVNOG UBICE KOSTE KECMANOVIĆA! Ušla u sud "skockana" od glave do pete, sveže isfenirana - prekoputa nje stoje roditelji ubijene dece!

Autor:

Hronika

29.01.2024

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Među prvima koji su pristigli su otac Angeline Acimović i majka Eme Kobiljski.

EVO KAKO IZGLEDA MAJKA MASOVNOG UBICE KOSTE KECMANOVIĆA! Ušla u sud "skockana" od glave do pete, sveže isfenirana - prekoputa nje stoje roditelji ubijene dece!

Foto: ST/Nemanja Pančić, republika

U Višem sudu u Beogradu danas je počelo suđenje ocu i majci dečaka ubice koji je 3. maja 2023. u beogradskoj Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devetoro dece i čuvara te škole.

Među prvima koji su pristigli u Viši sud u Beogradu, su otac Angeline Acimović i majka Eme Kobiljski, devojčica ubijenih u masakru školskog druga. Došli su i roditelji drugih žrtava Koste Kecmanovića, kao i nekoliko roditelja dece koja su preživela masakr. 

U pritvorskoj je jedinici Palate pravde nalazi se optuženi Vladimir Kecmanović, koji je doveden neposredno pred suđenje iz Okružnog zatvora u Beogradu. Došli su advokati Borivoje i Irina Borović bez optužene Miljane Kecmanović, koja je kasnije stigla.

Miljana Kecmanović je došla elegantno obučena u tamnoj odeći sveže isfenirana. U hodniku Palate pravde čeka početak suđenja sa svojim advokatima. Preko puta nje se nalaze roditelji žrtava. 

Na početku suđenja sud bi trebalo da odluči o predlogu tužilaštva da sa glavnog pretresa bude isključena javnost zbog zaštite interesa malolenih lica.   

Nakon toga tužilaštvo i odbrana bi trebalo da iznesu svoja uvodna izlaganja, dokazne predloge i da se optuženi izjasne o krivici. Sudjenje je, osim za danas, zakazano i za sutra. 

Pored oca maloletnog zločinca Koste Kecmanovića, Vladimira i majke Miljane Kecmanović optuženi su i vlasnik streljačkog kluba u kojem je dečak, kako se sumnja, učio da puca, Ratko Ivanović i instruktor u tom klubu Nemanja Marinković.

Optužnicom Višeg javnog tužilaštva u Beogradu je predloženo da sud Vladimira K. osudi na kaznu zatvora od 12 godina, majku Miljanu K. na kaznu zatvora od dve i po godine, dok je za vlasnika streljačkog kluba „Partizan praktikal šuting“ Ratka I. i instruktora u tom klubu Nemanju M. predložena kazna zatvora od po tri godine.

Vladimir Kecmanović se optužnicom tereti  za krivično delo teška dela protiv opšte sigurnosti, odnosno jer je svog 13-godišnjeg sina obučavao da rukuje vazdušnim i vatrenim oružjem, vodio ga u streljanu, što očigledno nije primereno dečakovom uzrastu, kao i jer oružje nije čuvao bezbedno, kako je to predviđeno zakonom.

Više javno tužilaštvo neposredno je optužilo i majku dečaka Miljanu Kecmanović zbog krivičnog dela nedozvoljena proizvodnja, držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Branko

29.01.2024 13:25

Slika vredi 1000 reci - spokojan izraz lica, bez imalo grize savesti, kao da je dosla na roditeljski sastanak gde ocekuje da njen sin bude - POHVALJEN zbog uspeha u skolskim i vanskolskim aktivnostima...dve i po godine je premala kazna za takvo vaspitno zapustanje OBA deteta - ucila ih je da kazu "dobar dan" ali ih nije ucila da ne treba da ubijaju, pucaju i truju drugu decu i ljude...besprizorna ljudska olupina - zasto vec nije dobila otkaz na fakultetu - da li je moralno podobna da radi u prosveti i nauci???

Odgovori 39 18
Svetlana

29.01.2024 16:07

Ona kao da se podsmeva roditeljima dece koju je poubijao njen sin.Ni pogled da spusti ili da ima izraz saucesca.Nju treba osuditi ne samo zbog oruzja nego zbog zapostavljanja deteta. Da je bio lecen i pod vecim nadzorom,ne ni mu palo na pamet da sa vatrenim oruzjem resava svoje problemr.Ona snosi najvecu krivicu i treba da bude najstroze osudjena.

Odgovori 26 16
objektivno

29.01.2024 17:27

kada bi objektivno gleddali sliku, ja ne vidim skockanu i isfeniranu zenu.Kosa uvezena , kaput sal...i torba..ne znam da li je trebala da stavi plast preko glave...i kako treba da se ponasa...dosla je kao optuznea...stoji i ceka...ne vidim bezbriznost..vec nelagodu koju pokusava da prikrije....Objektivno ok posmtarca

Odgovori 43 13
Jovan

29.01.2024 18:25

Gospoja se kliberi i ruga zrtvama i njihovim porodicama. Sto se tice gena sve je jasno. A sto se tice vaspitanja tu su dve budale saradjivale.

Odgovori 18 18