KOSTA KECMANOVIĆ ŽALI ŠTO NE MOŽE DA SE OBRATI IZ SUDNICE - Najviše bi želeo da može da ocrni majku naočigled svih!

Autor:

Hronika

20.01.2024

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak ubica žali zbog toga što ne prisustvuje uživo suđenju njegovim roditeljima.

KOSTA KECMANOVIĆ ŽALI ŠTO NE MOŽE DA SE OBRATI IZ SUDNICE - Najviše bi želeo da može da ocrni majku naočigled svih!

Foto: Shutterstock, facebook

Dečak-ubica, Kosta Kecmanović, 3. maja zavio je Srbiju u crno kada je u OŠ ''Vladislav Ribnikar'' izvršio masovno ubistvo i surovo usmrtio devetoro svojih vršnjaka i čuvara škole. Nakon stravičnog krvavog pira, nezapamćenog zločina, smešten je u Kliniku za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu Univerzitetskog kliničkog centra Srbije.

Protiv njegovih roditelja, Vladimira Kecmanovića i Miljane Kecmanović podignute su optužnice. Vladimir Kecmanović se sumnjiči da oružje koje je imao u posedu i za koje je imao dozvolu nije čuvao na adekvatan način, kao i da je sina vodio u streljanu i učio ga da koristi vazdušno oružje, dok je DNK Miljane Kecmanović pronađen na čauri koja je nađena ispred kabineta za istoriju, u kojoj je dečak-ubica izvršio masovno ubistvo.

Foto: ST/Nemanja Pančić, Printscreen

Kosta Kecmanović

Dečak-ubica više od svega želeo bi da ocrni majku pred novinarima

Kako je već Republika i ranije pisala odnos Koste i Miljane Kecmanović je u najmanju ruku turbulentan. Kako je istraga pokazala mesecima unazad je planirao kako će izgledati masakr i želeo jednu stvar, da njegova majka Miljana Kecmanović pati.

Kako navode izvori Kostina patološka mržnja prema njegovoj majci raste iz dana u dan. Trenutno mu je žao što mu se ne sudi i što ga lično nisu doveli u sudnicu, kako bi po njegovom promišljenom planu najgore ocrnio Miljanu pred novinarima i roditeljima ubijene dece u Ribnikaru.

- Prema Kostinoj logici, najvažniji je on bude u centru pažnje i po svaku cenu želi da i dalje ostane u žiži javnosti. Sebe gleda na neki izvitoperen način kao "zvezdu" i da može sve bi učio kako bi se o njemu i dalje pisalo istim intenzitetom i govorilo, kao u danu nakon masakra. Kako on to vidi, da je na suđenju imao bi priliku da ponovo "zablista" i svojim jezivim svedočenjem ponizi majku - navodi izvor Republike iz Klinike.

Naime, on je u Centru za socijalni rad nakon zločina opisao detaljan plan koji je osmislio kako bi se osvetio majci.

On je majku ubice iz dokumentarnog filma poistovećivao sa svojom, jer je smatrao "da ona nema saosećanja prema njegovim problemima". Zapravo, hteo je da pate majke njegovih ubijenih drugara, ali i njegova mama. Tu patnju, kao i krike uplašene i ranjene dece je video kao neku vrstu kompenzacije za svoju duševnu bol - naveli su tada iz CZSR.

Foto: shutterstock, google earth/printscreen

Kosta Kecmanović

"Svako je u njihovoj porodici dovodio svog partnera"

Iako su meseci prošli od masakra, masovni dečak-ubica i dalje pokazuje neopisivu mržnju prema svojoj majci. 

Kako navodi sagovornik za Republiku, on je zaista patološki mrzi.

- Sve što je mogao da učini kako bi uništio Miljanin život je uradio. Zapravo, on joj se osvetio na najbrutalniji način i to je dovoljan pokazatelj koliko on ne može da podnese svoju majku - kaže izvor. 

Anđelko Aco Aćimović otac devojčice Angeline Aćimović koju je školski drug pogodio hicima u glavu i koja se 12 dana borila za život i podlegla povredama 15. maja, ispričao je otvoreno o devijantnosti porodice Kecmanović, naime svako od roditelja je imao svog emotivnog partnera sa strane. 

- Svako je u njihovoj porodici dovodio svog partnera na očigled sina. To je doprinelo da taj mali bude povučen i da radi to što radi. Da bude pripremljen kao profesionalni vojnik, a naročito ta njegova psihološka priprema - istakao je Aćimović.

BONUS VIDEO 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Zemunac

20.01.2024 14:57

Ako moze da prati nastavu preko video konekcije, tako neka daje i izjave sudu. Ne dozvoliti nikada i ni pod kakvim uslovima da ovo ZLO ikada napusti prostoriju u kojoj je zarvoren. NIKADA.

Odgovori 47 7
dosta

20.01.2024 19:28

dosta vise o informacijama vezanim ZA BOLESNOG DECAKA.oN JE SMESTEM GTDE JE SMESTEN, I NEMA POTREBE DA OPISJUETE STA RADI , STA JE REKAO..IMA JOS PACIJNETA NA TAKVIM ODELJENJIMA..I RUZNO JE VISE PISATI O TOME.KRIVI SU DRUGI VISE NO SAM KOSTA, ON DECKO IMA MENTALNI PROBLEM, ZAKAZALA JE STRUKA, SKOLA, PREDAGOZI, NASTAVNICI, PSIHOLOG..RODITELJI MOZDA NISU I ONI NORMLANI, PA NISU MOGLI DA MU POMOGNU.DA JE STRUKA RADILA, ON BI BIO PRE SVEGA NA LECENJU, A MASAKR BI BIO SPRECEN.ALI U OVOJ ZEMLJI, NEMA STRUKE .

Odgovori 48 13
Samo istina

20.01.2024 19:47

Jel procito knjigu, sto mu je mama donela letos, reko je da mu je došla inspiracija, da i on napiše knjigu!

Odgovori 14 2
Okruzenje

21.01.2024 07:20

Izgleda da su emotivno svi raspadniti u toj porodici zato su i hteli drugima da nanesu bol, jer nisu resili svoj.

Odgovori 20 1