TUGA U PORODICI U SMEDEREVU: Evo kada će ubijeni Igor biti sahranjen, najbliži pozvali porodicu i prijatelje da ga isprate na večni počinak (FOTO)

Autor:

Hronika

23.01.2024

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegovi najbliži su pozvali sve članove porodice i prijatelje na sahranu.

TUGA U PORODICI U SMEDEREVU: Evo kada će ubijeni Igor biti sahranjen, najbliži pozvali porodicu i prijatelje da ga isprate na večni počinak (FOTO)

Foto: Društvene mreže

Igor I. (37) iz Lugavčine, koji je juče ubijen u Smederevu, biće sahranjen sutra, 24. januara, a opelo će početi u 12.30 časova u porodičnoj kući. Njegovi najbliži su pozvali sve članove porodice, kao i prijatelje, da ga s njima isprate na večni počinak, kao što se može videti na umrlici koju je njegova sestra objavila na Fejsbuku.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsili su juče Z. J. (41) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo.

Republika

Foto: Društvene mreže

Umrlica Igora I.

On se sumnjiči da je poznaniku Igoru I, sa kojim je prethodno bio na proslavi slave, a zatim i u jednom ugostiteljskom objektu, u svojoj kući zadao više uboda nožem u predelu stomaka. 

Nakon toga je, kako se sumnja, telo muškarca izneo iz kuće i ostavio u dvorištu.

Brzom i efikasnom akcijom, policijski službenici su, posle prijave nestanka  tridesetšestogodišnjeg muškarca, pronašli njegovo beživotno telo u dvorištu kuće osumnjičenog u Smederevu.

Kako smo juče pisali, do sukoba je najverovatnije došlo zbog novca, odnosno zbog omanjeg duga. Ubijeni je službenim vozilom otišao na teren, a juče ujutru se nije vratio sa smene, zbog čega je njegov otac prijavio nestanak policiji, koja ga je pronašla uz pomoć GPS lokacije automobila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading