ŠOKANTNO: Maloletnik iz Novog Pazara u bekstvu nakon povrede policajca! VUKAO GA KVADOM PO PUTU!

Autor:

Hronika

22.01.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policajac povređen u pokušaju zaustavljanja četvorotočkaša

ŠOKANTNO: Maloletnik iz Novog Pazara u bekstvu nakon povrede policajca! VUKAO GA KVADOM PO PUTU!

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

Policija na terenu


Danas u Novom Pazaru došlo je do incidenta u kojem je policajac zadobio povrede pokušavajući da zaustavi četvorotočkaša. Na sreću, povređeni policajac se oseća dobro nakon što je pretrpeo ovaj napad.

Identifikovan vozač kvad-a, maloletnik saslušan

Nakon ovog događaja, policija je uspela da identifikuje vozača četvorotočkaša koji je kasnije saslušan. Šokantno otkriće je da je vozilom upravljao maloletnik, što dodatno naglašava ozbiljnost situacije.

Trka kroz centar Novog Pazara

Incident se odigrao u centru Novog Pazara, oko 12 časova, kada je šesnaestogodišnjak umesto da se zaustavi na znak policajca, odlučio da pobegne. Ova neodgovorna vožnja je dovela do toga da policajac bude povučen za vozilom, izazivajući potencijalnu tragediju.

Policija pronalazi kvad u Ulici Relje Krilatice

Nakon bekstva, policija je uspela da pronađe kvad u Ulici Relje Krilatice, ali vozač je već bio identifikovan i saslušan.

Stanje povređenog policajca

Povređeni policajac je odmah prebačen u Opštu bolnicu, gde su mu pružene neophodne medicinske usluge. Nakon pregleda, utvrđeno je da je zadobio lake telesne povrede i pušten je na kućno lečenje.

Krivična prijava za vozača

Kako saznajemo, protiv maloletnog vozača će biti podneta krivična prijava za ometanje ovlašćenog službenog lica u vršenju službene dužnosti, po nalogu nadležnog tužilaštva.

Ovaj incident naglašava ozbiljnost problema neodgovorne vožnje među maloletnicima i potrebu za efikasnijim merama kontrole i prevencije ovakvih situacija.

(Informer)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading