PRIJEPOLJSKA POLICIJA ZAUSTAVILA PEŽO, PA USLEDIO ŠOK! Devojka (28) naduvala preko 2 promila alkohola, MOMENTALNO privedena!

Autor:

Hronika

02.01.2024

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Određeno joj je zadržavanje i protiv nje će biti podneta prekršajna prijava.

PRIJEPOLJSKA POLICIJA ZAUSTAVILA PEŽO, PA USLEDIO ŠOK!  Devojka (28) naduvala preko 2 promila alkohola, MOMENTALNO privedena!

Foto: Tanjug/M. MILIVOJEVIĆ

Saobraćajna policija u Prijepolju isključila je iz saobraćaja dvadesetosmogodišnju ženu koja je u ovom gradu upravljala automobilom marke "pežo" sa 2,02 promila alkohola u organizmu.

- Određeno joj je zadržavanje i protiv nje će biti podneta prekršajna prijava zbog nasilničke vožnje - potvrđeno je za RINU u Policijskoj upravi u ovom gradu.

- Apelujemo na vozače da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola, kao i da poštuju sve saobraćajne propise, jer na taj način čuvaju svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju - navode iz policije.

Podsećamo, u Majdanpeku policija je zaustavila pedesetšestogodišnjeg vozača „punta“ koji je upravljao vozilom sa 1,57 promila alkohola, dok je policija u Negotinu zaustavila tridesetdevetogodišnjeg i četrdesetsedmogodišnjeg vozača „džipa čiroki“ i “mazde” koji su vozili sa 1,28 i 1,98 promila alkohola u organizmu.

Vozačima je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prijepolju isključili su iz saobraćaja dvojicu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola.

Policija je zaustavila vozače „folksvagena“ (42) i (34) koji su automobilom upravljali sa 2,46 i 1,63 promila alkohola u organizmu - potvrđeno je za RINU.

Vozačima je određeno zadržavanje i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Apelujemo na vozače da ne voze pod dejstvom alkohola, kao i da poštuju sve saobraćajne propise, jer na taj način čuvaju svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju, navodi se u saopštenju policije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading