IZ REKE IZVUČENO TELO DEVOJKE (30): Vozilom sletela u Moraču, nije joj bilo spasa!

Autor:

Hronika

31.12.2023

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preduzimaju se mere i radnje na utvrđivanju okolnosti kako je došlo do sletanja vozila.

IZ REKE IZVUČENO TELO DEVOJKE (30): Vozilom sletela u Moraču, nije joj bilo spasa!

Foto: RINA

Tridesetogodišnja N.K. poginula je jutros kada je vozilo u kojem je bila sletelo u Moraču, saopšteno je CdM-u iz policije. Nesreća se dogodila u podgoričkom naselju Donja Gorica u blizini mosta Luča.

Dežurna služba podgoričke policije obaveštena je jutros oko osam časova da je došlo do sletanja vozila u reku Moraču kod mosta Luča u Donjoj Gorici, kazali su CdM-u iz policije.

Na lice mesta su izašle ekipe policije, Službe zaštite i spasavanja i Hitne medicinske pomoći, kao i ekipe ronilaca Sektora policije posebne namene i iz Bijele.

Nakon pretrage iz reke je izvučeno telo N.K. (30).

O ovom slučaju je obavešten tužilac.

Preduzimaju se mere i radnje na utvrđivanju okolnosti kako je došlo do sletanja vozila.

Istraga je u toku.

Podsetimo, Miloš Marković (37), Nenad Trivković (38) i Milan Nikolić (36) utopili su se u Dunavu, a njihov nestanak 18. marta uveče prijavio je njihov drug Mane Knežević (37), koji je jedini uspeo da se dokopa obale i pozove pomoć.

Četvorica drugova su te subote oko 21 čas seli u čamac i krenuli ka Novom Beogradu. Kako je košava bila jaka, a talasi veliki, na svega par kilometara od Pančevačkog mosta, njihov čamac "Tri princeze" se prevrnuo. Nažalost, tada je Mane poslednji put čuo i video svoju trojicu prijatelja.

Za nestalim mladićima se danima i nedeljama tragalo. Nažalost, obistinile su se crne slutnje, sva trojica su se udavila.

Prvo telo izvučeno je 8. aprila oko 14.30 kod Rafinerije u Pančevu i ispostavilo se da je to bio Nenad Trivković. Samo dva dana kasnije u naselju Jugovo pronađeno je beživotno telo Milana Nikolića, dok je leš Miloša Markovića izvučen 13. aprila oko 10 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading