POSLALI MU PORUKU DA IZAĐE ISPRED KUĆE PA GA ISPREBIJALI ŠTANGLAMA I METALNIM ŠIPKAMA! Pretučen vođa navijača Partizana iz Smedereva! JEDVA IZVUKAO ŽIVU GLAVU!

Autor:

Hronika

31.12.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radovanović je uspeo da pobegne i uđe u svoju kuću. Nakon bekstva, pozvao je policiju, ali nije želeo da podnese krivičnu prijavu protiv napadača.

POSLALI MU PORUKU DA IZAĐE ISPRED KUĆE PA GA ISPREBIJALI ŠTANGLAMA I METALNIM ŠIPKAMA! Pretučen vođa navijača Partizana iz Smedereva! JEDVA IZVUKAO ŽIVU GLAVU!

Foto: pixabay.com

Hladno oružje

Vođa navijača Partizana iz Smedereva, postao je žrtva brutalnog napada ispred svoje kuće.

Prema informacijama iz istrage, jedan od napadača, navijač Crvene Zvezde, je poslao SMS Radovanoviću, pozivajući ga da izađe ispred kuće kako bi "razrešili nešto". Kada je Radovanović izašao napolje, napadači su ga sačekali i brutalno pretukli drvenim štanglama i metalnim šipkama.

- U pitanju je navijač Crvene zvezde koji ga je pozvao napolje, a kad je mladić izašao, iz automobila su izašla još trojica napadača i počeli da ga udaraju drvanim štanglama i metalnim šipkama - kaže izvor Kurira iz istrage.



On je uspeo da pobegne i uđe u svoju kuću. Nakon bekstva, pozvao je policiju, ali nije želeo da podnese krivičnu prijavu. Ipak, Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu je obavešteno o događaju i radi na podnošenju krivičnih prijava protiv napadača. 

Ceo incident je snimila i kamera sa okolnih kuća.


 Ovaj incident je podsetio na ozbiljnost problema huliganizma u srpskom fudbalu i potrebu za efikasnim merama za suzbijanje nasilja među navijačima.

Podsećamo da je i sinoć u Beogradu došlo do brutalne tuče, kada su dva člana obezbeđenja slot kluba u Beogradu prebila čoveka nasred ulice, a tom prilikom udarce je zadobila i njegova supruga koja je pokušala da ga zaštiti- Više o tome, pročitajte ovde.

Bonus video



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading