TUGA! BOGDAN TEK ZAKORAČIO U SVET, A VEĆ GA NAPUSTIO: Ovo je mališan koji je preminuo u vrtiću na Novom Beogradu - porodica skrhana bolom ispratiće dečaka na večni počinak (FOTO)

Autor: T.V.

Hronika

22.12.2023

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika tragedija u domu porodice Milutinović, pogodila je našu prestonicu, tuga je obuzela sve zbog prerane smrti dečaka Bogdana, koji će biti sahranjen danas u 14.15 na Novom bežanijskom groblju.

TUGA! BOGDAN TEK ZAKORAČIO U SVET, A VEĆ GA NAPUSTIO: Ovo je mališan koji je preminuo u vrtiću na Novom Beogradu - porodica skrhana bolom ispratiće dečaka na večni počinak (FOTO)

Foto: Privatna arhiva, ST/Nemanja Pančić

U vrtiću "Šećerko" na Novom Beogradu pre tri dana došlo je do strašne tragedije kada dečak star godinu dana preminuo.

Strašne vesti porodica ovog dečaka dobila je 19. decembra, a kako smo ranije pisali, dečak se probudio i počeo da povraća, nakon čega je preminuo oko13 časova u prostorijama vrtića.

- Naš voljeni Bogdan Milutinović, iznenada je preminuo 19. decembra 2023. godine. Sahrana će se obaviti u petak 22. decembra u 14.15 sati na Novom bežanijskom groblju. Opelo počinje u 13.45 sati. S ljubavlju, roditelji Bojana i Uroš, bake Aleksandra, Gordana i Rosa, deda Tihomir, stric Stevan, ujak Aleksandar, mnogobrojna rodbina i prijatelji - stoji na umrlici koja je osvanula ovog jutra.

Republika

Foto: Privatna arhiva

 

Podsećamo, dečak je preminuo oko 13 časova u prostorijama vrtića "Šećerko", naloženi su obdukcija i toksikološke analize. O slučaju je obavešteno Više javno tužilaštvo.

Ekipa portala Republika.rs pokušala je da stupi u kontakt sa objektima u okviru Predškolske ustanove "11.april", ali nismo uspeli da dobijemo mnogo informacija.

- Mi smo objekat za sebe, nemamo dodirnih tačaka sa objektom u kojem se desilo to što se desilo. Iz tog razloga, nemam nikakve informacije, niti mogu bilo kakve informacije da Vam dam - rekli su nam iz jednog vrtića koji je deo ove predškolske ustanove, nakon čega smo kontaktirali sa radnicima objekta u kojoj se tragedija dogodila.

- Nemamo komentar - rekli su vrlo kratko i jasno, nakon čega su spustili slušalicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading