POGLEDAJTE KAKO JE ZAUSTAVILJEN MUŠKARAC KOJI JE VOZIO U SUPROTNOM SMERU: Građani primetili čoveka kako divlja na auto-putu, policija reagovala, a onda... (VIDEO)

Autor:

Hronika

21.12.2023

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na snimku se vidi i kako vozač koji je ušao u suprotan smer blica drugim vozačima da mu se sklone, ali onda je reagovala policija.

POGLEDAJTE KAKO JE ZAUSTAVILJEN MUŠKARAC KOJI JE VOZIO U SUPROTNOM SMERU: Građani primetili čoveka kako divlja na auto-putu, policija reagovala, a onda... (VIDEO)

Foto: Shutterstock, MUP

Vožnja u suprotnom smeru

Saobraćajna policija presretačem je zaustavila i isključila iz saobraćaja vozača "opela", starog 31 godinu, koji se na Obilaznici oko Beograda kod Ostružnice kretao vozilom u suprotnom smeru, potvrđeno je iz MUP-a.

Prilikom kontrole utvrđeno je da je vozač upravljao vozilom sa probnom vozačkom dozvolom, da je bio u stanju potpune alkoholisanosti jer je vozio sa 2,17 promila alkohola u organizmu, kao i da je bio pod dejstvom kokaina.

Zahvaljujući savesnim građanima koji su prijavili da se na ovom delu auto-puta vozilo kreće u suprotnom smeru, ono je u najkraćem roku zaustavljeno.

- Zahvaljujemo se građanima koji su prijavili ovaj slučaj nasilničke vožnje i ujedno naše sugrađane pozivamo da policiji u svakoj prilici dostave saznanja o nebezbednom ponašanju u saobraćaju - saopštava MUP.

Počinilac ovog prekršaja zadržan je u službenim prostorijama i protiv njega su podnete prekršajne prijave.

Da podsetimo, scena zabeležena na video zapisu odigrala se na auto-putu Miloš Veliki i to usred mraka.

- Doživeo sam pre sat vremena, auto-put kod Surčina, Miloš Veliki, vožnja u kontra smeru - naveo je autor ovog snimka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Na snimku se vidi i kako vozač koji je ušao u suprotan smer blica drugim vozačima da mu se sklone sa puta i vozi brzom trakom.

Ono što je još strašnije jeste i to da se u komentarima navodi da je osoba koja je upravljala ovim automobilom bila pijana.

- Zaustavili su ga presretači kod Orlovače... Lik je bio mrtav pijan, 2.17 promila - piše u jednom od komentara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading