"SPREMALI SU SLAVU, A SAD SAHRANU SINU JEDINCU": Panići zavijeni u crno posle nesreće u Šapcu - imali su samo njega, nisu dobro nikako...

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bliska komšinice oglasila se za portal Republika.rs, kako kaže, svi su u šoku, danima spremaju slavu, a priča se samo o toj velikoj tragediji.

"SPREMALI SU SLAVU, A SAD SAHRANU SINU JEDINCU": Panići zavijeni u crno posle nesreće u Šapcu - imali su samo njega, nisu dobro nikako...

Foto: facebook/Mikan Panic, instagram vestisabac

Teška saobraćajna nesreća dogodila se u nedelju, 17. decembra u Šapcu, kada je došlo do stravičnog sudara u kojem su život izgubile dve osobe.

Muškarac koji je upravljao automobilom "Reno" direktno je udario u vozilo koje je dolazilo u susret iz suprotnog smera.

Rođaka muškarca koji je stradao u ovoj nesreći, Mikana Panića, ispričala je za naš portal da su svi vidno potreseni, a kako saznajemo, Mikanini roditelji imali su samo njega, a sada umesto slave, spremaju se za sahranu.

- Ne znam šta bih vam rekla. Strašna tragedija, svi smo u katastrofalnom stanju. Mogu da zamislim kako su njegovi roditelji, oni su imali samo njega. Nisu dobro nikako, nemaju više dece, on im je bio ceo svet - rekla je rođaka stradalog Panića.

Kako smo već pisali, majka nastardalog Panića, kroz suze je juče izustila samo da ne zna kako je došlo do nesreće i da će sina sahraniti u sredu na seoskom groblju.

Bliska komšinice oglasila se takođe danas za portal Republika.rs, međutim, kako kaže, svi su u šoku, danima spremaju slavu, a priča se samo o toj velikoj tragediji.

- Još uvek ništa ne znam, svi smo u poslu oko slave, i oni ljudi slave danas, spremali su slavu danima, a evo sad spremaju sahranu sinu, tragedija, šta bih drugo rekla, ubio je sebe, ubio i druge ni krive ni dužne - za portal Republika.rs rekla je komšinica Panića.

Foto: facebook/Mikan Panic

 

Podsetimo, kao što je portal Republika.rs prethodno izveštavao, rođaka preminulog muškarca ispričla je da se u koloni iza automobila nastradalog muškarca, nalazio njen zet, koji je gasio automobil u koji je udario njen rođak u kome su se nalazile tri osobe.

- On je bio u koloni, iza njegovog auta. Ta kola u koja je udario su planula, pa je on aparatom za gašenje požara gasio plamen, ali na žalost evo šta se desi - rekla je uznemirena rođaka nastradalog M.P. 

U ovoj nesreći teške telesne povrede zadobio je B.U. (45) iz Šapca, dok su lakše povređeni N.U. (63) i M.N. (35) iz Šapca. 

- Na mestu nesreće nastradala su dvojica muškaraca dok su tri osobe povređene, među njima jedna je zadobila teške telesne povrede. Svi su prevezeni u bolnicu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading